Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфест 2011
Collapse
X
-
Започва се ежегодното мрънкане. Ако има организирани конкурси - било пенсионерско сборище, как другите форуми ги правели на писти и имало гонки. Тази година като имаше основно гонки, била лоша организацията. Май няма угодия. Предлагам догодина да осигурим безплатни автовози за всички мераклии за феста, че да нямат оправдание че е далеко и нямат пари за гориво, да видим може пък фиатите да надминат алфите по бройка. А може и някой друга кола, за да се пускат на драг, че да не си трошат собствените.
Коментар
-
А то на мен ми е все тая какво си мислите за моето мнение,аз казах това което мисля и за себе си съм си прав.Отдавна съм отсвирил официалните мероприятия на фиат форума,единственото хубаво е яе завързах добри и полезни за мен запознанства с хора с които имаме общи интереси,но да не размиваме темата.Не ходих тази година и не съм и имал намерение да ходя на подобна боза в състав от надути пуяци.
Коментар
-
marea-ta написа:Срамота не ами голяма срамота, говоря от страна на масово присъствие.То на нелегални гонки съм ходил там и е имало в пъти повече и участници и зрители.Не можахме да се съберем и 50 фиата /5 мареи, 4-5 стилота и 15-20 бравока/ жалко, язък за барутя.Добре поне, че бяха алфистите щот можеше да си помисли човек че се е организирало таино.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:... и не съм и имал намерение да ходя на подобна боза в състав от надути пуяци.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Колегата, който е бил там, с бравото без броня също заслужава специална награда, е това е мерак да присъстваш на събитието, без разлика дали с броня или без вратиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
-
Май аз дойдох от най-далеч. Тъй, че имам право да мрънкам най-много. Само, че няма за какво. Италфеста си беше добре. На мен лично ми хареса много. Преди това съм бил 2009 година. Тогава имаше повече коли, но беше по-близо до София и смятам, че това беше причината. Каквото и да си говорим, всеки сам си решава за какво да си харчи парите. Аз лично избрах да бия едни 900км. за събитието и не съжалявам. Първо се запознах с много готини хора. Второ видях много красиви и нагласени италиански автомобили. Покарах Гранде Пунто Ево 1.4 Мултиеър. Погледах едни красиви Алфи Джулиети. Позабавлявахме се с Устата и моя влюбен син. Абе общо взето само положителни емоции. Единственото което ми направи негативно впечатление беше, че не се спази програмата която беше пусната в нета преди феста и се претупаха конкурсите за сметка на драга. Но масата се интересува повече от драга и щом е така е нормално и това да е водещото шоу в програмата. Всичко друго беше ок. И може би една много тъпа постъпка от страна на колега с Алфа, но и това е пренебрежимо малко на фона на другите положителни емоции. След малко ще дам и линк с снимките дето съм направил. Специални благодарности на организаторите за събитието!
Коментар
-
krasio_79bs написа:Снимки от менЖоро,да идеш да му купиш една количка на малкия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар