1. Деян Атанасов - Immortal - 1 бр.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАПИСВАНЕ за Карандила (ПредИталФест среща) - 7/8 Октомври
Collapse
X
-
1. Деян Атанасов - Immortal - 1 бр. 2. Румен Хинчев , Олга и Виктор - едно бунгало със спалня. 3. Радослав - sharpradi 1 бр. По възможност бунгало. 4. Живко и Живка - ///// - 1 бр.5. popara801 & половинката демек 1 бунгало!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
1. Деян Атанасов - Immortal - 1 бр.2. Румен Хинчев , Олга и Виктор - едно бунгало със спалня.3. Радослав - sharpradi 1 бр. По възможност бунгало.4. Живко и Живка - ///// - 1 бр.5. popara801 & половинката демек 1 бунгало!6. bogisl -1 бр. Ако е зор за места може да спя и в кола. Да предупредя - казвали са ми че похърквам - може да съм с sharpradi в едно бунгало ако иска
Коментар
-
bogisl написа:1. Деян Атанасов - Immortal - 1 бр.2. Румен Хинчев , Олга и Виктор - едно бунгало със спалня.3. Радослав - sharpradi 1 бр. По възможност бунгало.4. Живко и Живка - ///// - 1 бр.5. popara801 & половинката демек 1 бунгало!6. bogisl -1 бр. Ако е зор за места може да спя и в кола. Да предупредя - казвали са ми че похърквам - може да съм с sharpradi в едно бунгало ако иска
Коментар
-
ЗАПИСВАНЕ за Карандила (ПредИталФест среща) - 7/8 Октомври
Yavor написа:Аз заемам освободеното бунгало, може и сам, може и с някой колега.Малко хъркам, особено като се понапия...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: ЗАПИСВАНЕ за Карандила (ПредИталФест среща) - 7/8 Октомв
Румен_Хинчев написа:Yavor написа:Аз заемам освободеното бунгало, може и сам, може и с някой колега.Малко хъркам, особено като се понапия...
Коментар
-
Re: ЗАПИСВАНЕ за Карандила (ПредИталФест среща) - 7/8 Октомв
Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Yavor написа:Аз заемам освободеното бунгало, може и сам, може и с някой колега.Малко хъркам, особено като се понапия...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Не се ядосвай - Всяко зло е за доброManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар