Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПредИталФест среща в Сливен?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амчи горе, на Карандила е чудесно да се съберем на барбикю предиталфестно. Все си мисля, че повечето в петъка ще са на работа и едва след това ще могат да дойдат. Така или иначе аз към 20:30 - 21:00 ще цъфна. Мисля си да мина през Омуртаг - Котел - Ичера - Карандила. На другия ден (съботата) съм на работа, така че рано на сутринта ще се изнизвам за Варна. Не съм решил дали да идвам за официалната вечеря на Италфеста, но за петък-вечер ме пишете под нумеро уно.

Коментар

ПредИталФест среща в Сливен?!?

Малко инфо , Господа ? Кач пара бунгалото или одаята ?Предварително благодаря !
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Утре ще се обадя на собственика и ще дам информация.

Коментар

donnna написа:
          п.п. Ники, пиши дали ще взимаш ремаркетата, да знам дали да ги вземам и аз
          Искам да ги взема, ама ако са в каляската - нема да има място за 4 джанти, дето искам да купя от един заралия. Тааа, ако с оня левент се разберем за друг начин да ги получа (различен от "ЕКОНТ", шот ноу се оскъпяват) - ше докарам и чаветата. Хем да видят и те бегачки... Ае, ше пиша пак, като имам какво да напиша.
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз се придъединявам.Пишете и мене.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Провел съм предварителни разговори със собственика на бунгалата.Цена на бунгало - 25 лв. По принцип са за по 2-ма човека, като 3 от бунгалата са с по 2 отделни легла, а другите 3 са със спалня. Не е проблем да спим и повече хора в едно бунгало, цената остава 25 лв за сметка на неудобството Бунгалата са ремонтирани преди месец, сега във всяко бунгало има телевизор и хладилник.Лошото е, че са общо 6. Нормалният им капацитет е 12 човека, ако се нагъчкаме можем да се съберем максимум 20.В непосредствена близост е хотел "Стелит", там обаче нощувката е 20 лв на човек. Той има по-сериозен капацитет.Не съм говорил с тях, ако се наложи - ще го направя.Не е проблем да се разпъне палатка или да се спи в кола, разбира се.Дайте да решаваме какво ще правим, само петък/събота ли ще сме там или и в събота/неделя (след Италфеста)? Имайте предвид, че от Сливен до горе с кола е около 30 км в едната посока. Предлагам всеки, който е сигурен, че ще дойде в петък да се запише тук, за да мога до 2-3-4 дни да имам някаква бройка.Ето линк към бунгалата (за който не е бил): http://www.karandila.eu/Ето и линк към хотел "Стелит": http://www.hotel-stelit.com/

Коментар

Ще пусна отделна тема за записване, а тук моля само коментирайте, давайте предложения и др.Записвайте се ето ТУК

Коментар

http://www.karandila.eu/bungala
                  FIAT BRAVA 1.4 12V 97

Коментар

Immortal написа:
                    Не е проблем да спим и повече хора в едно бунгало, цената остава 25 лв за сметка на неудобството
                    И да спите с гащи ,да няма после болежки ей
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                      Immortal написа:
                      Не е проблем да спим и повече хора в едно бунгало, цената остава 25 лв за сметка на неудобството
                      И да спите с гащи ,да няма после болежки ей

Коментар

Колеги, по-смело със записванията.

Коментар

Много мълчим с записванията нещо.

Коментар

Май, май в камерен състав ще сме. Дидо, можеш ли да дадеш джипиес-координатите на бунгалата, че май по тъмно ще пристигам дефолтно. И дано да няма чалга и голфове. Анатема! Иначе обещавам това да ми е последната форумска среща. Изтривам се и ни забравяте с Живка.

Коментар

N 42o 43’ 26"E 26o 22’ 27"Пътят до там го няма и на най-новите ГПС карти. Има го само до хотел "Карандила".От там просто продължавате да следвате асфалтовия път, покрай стадиона, покрай фурната, от там на около километър се излиза на една голяма поляна и точно в началото на поляната има разклон и табела "Хотел Стелит". Следвате табелата и стигате до хотела и бунгалата, които са в непосредствена близост. http://maps.google.bg/?ll=42.721921,...15&vpsrc=6За който не е ходил на Карандила - от южна България - в Сливен следвате табела за Карандила или Ичера, някъде горе в Балкана има един разклон, на който завивате на ляво... След 5-6 км още един разклон, на който пак на ляво и после само направо.За идващите от Северна България - Румен, Живко и др. - от Омуртаг - Котел стигате до с.Градец, в което завивате надясно към Ичера, след Ичера стигате до първия споменат горе разклон, на който завивате на дясно и после по гореописания път.Обхват горе ИМА, така че може да ми звъните по всяко време.

Коментар

Много е красиво и прятно мястото.До колкото си спомням собственика на бунгалата каза , ще стой банкетна заличка с барбекю.А дали го е направил вече немога да кажа.

Коментар

Working...
                                X