Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПредИталФест среща в Сливен?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, както се очертава, тази година Италфестът ще е само 1 ден (събота).Предлагам, ако има желаеши, да се съберем още в петък в Сливен на една пред-Италфестна среща?Хотели в Сливен има бол, който ще ползва за Италфеста, не пречи да си наеме стаята от предния ден.В хотел Сливен, цените са доста поносими, например.Ако има желаещи, ще имам ангажимента да резервирам маса в някое местно кръчме.Казвайте бързо, че не остана време???

Re: ПредИталФест среща в Сливен?!?

Immortal написа:
    Колеги, както се очертава, тази година Италфестът ще е само 1 ден (събота).Предлагам, ако има желаеши, да се съберем още в петък в Сливен на една пред-Италфестна среща?Хотели в Сливен има бол, който ще ползва за Италфеста, не пречи да си наеме стаята от предния ден.В хотел Сливен, цените са доста поносими, например.Ако има желаещи, ще имам ангажимента да резервирам маса в някое местно кръчме.Казвайте бързо, че не остана време???
    В Кабиле няма ли място Ще вземем и форумското барбекю,само място да има
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Аз най-вероятно ше се запиша, ама ше ти пиша или у фацето или на скипето. Още не знам дали целия катун ше бъдем или с.. .другарка. Пък мой и сам да съм.. .ама докат не го уточня - нема се пиша.От варненски кауни колона за на там ше има ли?
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Чеша се по тъпата кратуна и си мисля... Живка нещо са я засърбяли тия пирелита... Да вземем да заходим!

Коментар

В Кабиле няма де да ви туря всичките бе...а и няма убава кръчма... имаме само един женски манастир, ама и монахините хич не биват...Иначе барбекю и аз имам, ма ако ще е на барбекю, да се обадя за ония бунгала на Карандила, дето бяхме със старозагорци веднъж?Ей тез: http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/KarandilaOct2010/

Коментар

Immortal написа:
            В Кабиле няма де да ви туря всичките бе...а и няма убава кръчма... имаме само един женски манастир, ама и монахините хич не биват...Иначе барбекю и аз имам, ма ако ще е на барбекю, да се обадя за ония бунгала на Карандила, дето бяхме със старозагорци веднъж?Ей тез: http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/KarandilaOct2010/
            Манастира бре ...Кажи на игуменката , че ще идват едни поклонници да запалят по една свещ за здравето на колите ..или аз да се обадя .. БПЦ за пари щом иде реч не придиря ...
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Тоооо, италфеста е за младите, да си мерят... конските сили.. или кой квото има за мерене. Ний по-дъртите да вземем да си примерим кой колко кИбабчета и бири мое моеме.

Коментар

Живкооо, ти кат ти знам шефа, шта пусне ли в петък?

Коментар

Ми то колко е до Кабиле? До Айтос съм за 2 часа и после още един до там. За другия ден се прибирам на Варна! Краси що мълчи?

Коментар

///// написа:
                    Ми то колко е до Кабиле? До Айтос съм за 2 часа и после още един до там. За другия ден се прибирам на Варна! Краси що мълчи?
                    Аз лично съм стигал до Варна за 2 ч и 15 мин. През Бургас. Остави го тоз АЙтос, там не може да се кара бързо.

Коментар

Значи се разбрахме!

Коментар

Ще се записвате ли или кво? Сериозно...Да питам за бунгалата?

Коментар

Амчи ДАААА!Очертава се интересно да е!Дидо ако питаш мене остави ги тия манастири в Кабиле и хотели в Сливен.Там за по-намазаните.Направо се обаждайте да запазваме бунгалцата,че мноо гот си прекарваме там.Ше вземем да вземем и некои сносни мръвчици и ще я заформим.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

тоя път навреме я видях темата ще питам началничката дали ще иска да ходим...п.п. Ники, пиши дали ще взимаш ремаркетата, да знам дали да ги вземам и аз
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

///// написа:
                              Тоооо, италфеста е за младите, да си мерят... конските сили.. или кой квото има за мерене. Ний по-дъртите да вземем да си примерим кой колко кИбабчета и бири мое моеме.
                              Е па я съм съгласен с тебе.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                              X