Направил го е, но не е точно заличка, а навес. С голяма маса, ПОКРИВ, и голямо барбекю.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПредИталФест среща в Сливен?!?
Collapse
X
-
Аз лично няма да бързам за никъде.Вчера говорих с Цецо (fiore) от Алфа клуба, имат идея в неделята да се направи нещо като поход до някое интересно място. Лошото е, че в района кой знае колко интересни места няма, все са на 50-60 км от града...Кабиле (разкопките на тракийския град, столица на тракийската държава на бесите) е на 25, Котел, Жеравна са на 50-60...Готов съм да бъда гид навсякъде, където пожелаете.
Коментар
-
Янко, има, дал съм линк и към него. Хотел "Стелит" е в непосредствена близост до бунгалата.В линка има телефони. Не искам да се ангажирам да запазвам определени места в хотела, щото като гледам как върви записването - може да не се налага.Предполагам, че не е проблем всеки да си пита за стая в хотела. Ако се съберат повече хора за там, ще се заема аз. Питайте и пишете за резултата.Ето линка пак: http://www.hotel-stelit.com/
Коментар
-
Хм... При мен нещата са фифти-фифти. Има голяма вероятност да съм служебно или семейно ангажиран. Ще се решава в последния момент. Пък и Мареята е широчка за сам пиян чиляк...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар