мне няма да е днес би трябвало съб неделя но по натам да се разберем аз тази дето идва няма да мога виж по другата началото на август мога...макар че мога и тази седмица дето идва но трябва да съм си вечерта тук така че само за 1 ден през деня
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Този път фиатката се представи добре-втора в клас до 2000куб и пета в генералното класиране.
аз наблюдавах съзтезанието с голям интерес , ти направи похвално представяне за което те поздравявам .За сведения на тези които не са били там колегата със Sedici-то кара на финал в неговия клас срещу рено клио 1.8 16в - кола която за хилядни от секундата не можа да бие Ford Cosworth (шампиона ), и все пак matey се представи на ниво.P.S може да си ме видял , аз непрекъснато се въртях около седичи-то да го оглеждам
Мерси за похвалите.Фиатката вървя добре.Добре,че бях със сликове.Колата стои като залепена.При това са втора употреба-по 20лв парчето.Скапаха се за 17 обиколки.Между другото,онова Пежо 205 GTI 1,9 , му направих по 2 секунди на обиколка.Пича му иска5800лв.Другия път ще накажа и "ужасно бързия" Голф с тръбите вътре.Омръзна ми да слушам глупости за марката "Фиат" и за немското величие. P.S. Като гледам генералното класиране,няма нужда от повече обяснения. 1.Ескорт Косуърт 2:08:8600 2.Пежо 106 2:10:7700 (Дунев Моторспорт) само 1,6 няма стигане. 3.Рено Клио 2:13:9900 (Не спряха да го ровичкат през цялото време). 4.Субару Импреза 2:25:0500 Защо е тук с това време не е ясно.Май се завъртя. 5.Фиат Типо 2:15:6700 (моето) 6.Голф 2 2:16:8100. -много бързия, чух че му иска 6500лв. 5.БМВ 545 2:20:4900 -много шум за нищо. Става въпрос за две пълни обиколки, като първата е със старт от място.
Може би карача не му е свикнал още,защото и миналия път се въртя.А колата има много сила,спор няма.Мисля, че на 400м ще бие Косуърта на Джибрата.Ама то направо всеки може да дава газ.Аз лично предпочитам писта.
matey , колата е страхотна аз вече ти писах в темата в "Продава се " . А момчета да ви питам аз евентуално вторник може да пътувам до Пловдив не е 100% сигурно , но има вариант , какво ще кажете да се чуем около обяд да се запознаем да разгледаме Фиатките
Коментар