Някой може ли да ми каже къде в София има картинг писти и на какви цени са!? Чувал съм, че някъде към Бистрица има картинг писта, която била готина и евтина, някой ако може да даде инфоИ друго, което ми хрумна. Ако има достатъчно желаещи да се сеъберем да направим някое и друго картинг състезание или другият вариант да направим една paintball битка Като всичко ще завърши с много бира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за картинг състезание
Collapse
X
-
Re: Картинг писта и предложение
Mitko написа:Nikcho написа:Някой може ли да ми каже къде в София има картинг писти и на какви цени са!? Чувал съм, че някъде към Бистрица има картинг писта, която била готина и евтина, някой ако може да даде инфоИ друго, което ми хрумна. Ако има достатъчно желаещи да се сеъберем да направим някое и друго картинг състезание или другият вариант да направим една paintball битка Като всичко ще завърши с много бираex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Напълно подкрепям..Впрочем в квартал Бенковски има една писта на която ходиме с приятелчета,2лв 5 обиколки Много е спокойно и почти няма хора :D И доколкото си спомням пистата беше добраTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:Abarth. написа:Напълно подкрепям..Впрочем в квартал Бенковски има една писта на която ходиме с приятелчета,2лв 5 обиколки Много е спокойно и почти няма хора :D И доколкото си спомням пистата беше добраex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Пистата в Красна поляна е най хубава и най-скъпа и картингите са бързички .20 лева 11 обиколки .Другата добра писта е в студ град там не помня ,колко пари беше .Пистата на Бистрица е най-ефтина 0.50 стотинки на обиколка има интересни виражи ама ще те заболят бъбреците накрая ,а и едва 3 картинга са бързи и няма да е интересно състезание .Иначе на Панчарево е 0,50 стотинки обиколка ама там е късичка пистата а и 1 година не съм ходил .Има е една закрита до зала Дескрим 6 лева 10 обиколки 10 лева 20 обиколки ,има обратни виражи интересна е пистата .Иначе за пейнбола е страхотна идеята ,ама е добре поне 20 човека да се събереме .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
За paintball-а, трябва минимум 10 човека да сме, като горе долу цените са около 15-16лв. за 100 топчета + екипировката. А можеш ли да ми кажеш подробности за тая писта в Бистрица къде точно се намира, защото с приятели мислим да ходим натам и тамън ще я проверя как еTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:За paintball-а, трябва минимум 10 човека да сме, като горе долу цените са около 15-16лв. за 100 топчета + екипировката. А можеш ли да ми кажеш подробности за тая писта в Бистрица къде точно се намира, защото с приятели мислим да ходим натам и тамън ще я проверя как ефиатче Браво 2.0
Коментар
-
Тази в Бистрица е на края на селото и наистина прилича на ТКЗС - асфалта е кофти, но като изживяване е супер яка- колкото души съм закарал там всички са се кефили. В студентски град е точно до дианабад - веднага щом подминете световара, само че е просто плоска площадка оформена с гуми и е 5 лв. за 5 мин + 2 обиколки или нещо такова, но аз лично след бистрица и бенковски предпочитам да не карам отколкото да въртя там, въпреки, че ми е най- близо. До пистата в Бенковски не може да се стигне без навигатор, карта и GPS заедно, но е 0,40 или 0,50 на обиколка (зависи дали е пусната пълната писта) пистата е много яка и е правена специално за целта - дори провеждат карт състезания на нея. PS: на бистрица картовете са 4.5, 6.5 и няколко по 9 коня, в Бенковски са по 6,5 коня а в студентски са слаби - не знам колко точно.PPS: наскоро затвориха един прелез към орландовци и пътя до Бенковски (поне този, който аз знам) се удължи доста,но според мен си стръва. Ако ще се прави организация някаква - най- добре среща и някой да поведе дружината натам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар