Аз искам да попитам как най лесно мога да намеря пътя като стигна Пазарджик за да няма лутане насам натам . Не съм гледал карта но мисля да мина Беклемето и от там по посока Пловдив и от Пловдив към Пазарджик . Ако някой знае и друг по пряк път нека каже .Ще пътувам в петък яваш ,яваш без да бързам за никъде . :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема-Милеви скали
Collapse
X
-
коцев написа:Аз искам да попитам как най лесно мога да намеря пътя като стигна Пазарджик за да няма лутане насам натам . Не съм гледал карта но мисля да мина Беклемето и от там по посока Пловдив и от Пловдив към Пазарджик . Ако някой знае и друг по пряк път нека каже .Ще пътувам в петък яваш ,яваш без да бързам за никъде . :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ами за табели не съм сигурен ,но утре сутринта ще се прибера от работа по този маршрут и ще огледам ,но едва ли ще се объркате ,то не е много дълго околовръстното...Обаче по спомен ,няма табели...Все пак утре ще видя... Ти кога ще пътуваш?Ако пътуваш в петък ,може да ми звъннеш ще те упътя ,ако трябва ще дойда с колата на входа на Пазарджик... Нямаш проблемиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Има ли някой ,който ще пътува в събота сутринта към Милеви Скали?Аз ще тръгна от Пазарджик към 8:00 ,така че ако има някой може да пътуваме натам заедно...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Има различни варианти, след като излезеш от Пазарджик в посока Белово. Като цяло - не виждам смисъл да влизаш в Пловдив. По-разумно е да караш по магистралата. След Пазарджик, караш в посока към град Белово. Минаваш разклона за Септември (надясно) и Велинград (наляво). Веднага след това изглежда, че има път наляво за Симеоновец. Можеш да минеш оттам, а в Симеоновец - надясно към Семчиново. Ако не - караш още малко по пътя за Белово и вляво има отбивка за Семчиново. Тръгваш по нея, караш по пътя, който изглежда като главен път. Влизаш в селото, и стигаш до едно място, на което има широк десен завой. Точно там трябва да се отклониш наляво и после само направо и навътре в планината и така 1 час нагоре се търкаляш, без да бързаш, че там има едни местни поклонници на Волтрон и Капитан Америка, които се движат като непобедимите наемници... И така, само направо, направо, направо... Когато вече се чудиш дали въобще си на прав път - продължаваш още нагоре, караш, караш... следваш само асфалтирания път. Като ти писне, се озоваваш на един лек разклон - придържаш се към лявото отклонение. Караш още малко, и точно когато си на път да се откажеш и да се върнеш, се оказва, че си стигнал. Виж този линк, на него се вижда пътят от изхода на Пазарджик до центъра на Семчиново. Точно където е маркерът "B" - там се отклоняваш наляво и навътре в планината. ЛИНК
Коментар
-
Е вече от това по нагледно няма .Още веднаж благодаря .На първо разглеждане и четене след Гр. Игнатиево се качвам на магистралата за София и трябва да стигна до отбивка са Пазарджик ,отбивам минавам покрай Пазарджик и търся пътя за Белово .Тръгна ли по него вече следя за Семчиново . От там вече почвам изкачване до върха .За сега реших да не цапам зимните гуми на джипката, а да дойда със Стилото с летните гуми. :D
Коментар
-
ogi28b написа:Ако може г-ца Йотова да отговори - каква е идеята на "записването"? На последната среща имаше подобен списък, който реално си остана тук за форума, а посетителите бяха съвсем други. Тук има ли и ако да - то какъв е смисъла от записване? Местата ограничени ли са?"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
ogi28b написа:Ааа, искаш да кажеш, че имаш рожден ден? Не забелязах някой да кани Еми гледай сега - аз ще водя между 2 и 8 човека. Значи един етаж от торта - за нас. Ако може на оная пейка, дето била за отцепници, там я сервирай."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
Коментар
-
коцев написа:В това топло време не е много за торта, за да няма после това ,онова подобно на Китен дето ги сполетя някои колеги . :D"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар