Като се заформи някаква срещичка, и почвам да броя дните до нея. Напоследък нищо друго интересно не се случва покрай мен, затова е така, може би.Моите сметки (без кръчмаря, засега) са, на 5-ти вечерта или на 6-ти сутринта да заминавам на море по гръцко. На 12-ти да тръгна от морето да се прибирам, и Милевите скали ми се падат на път... да се кача там за да си почина от морето, да се видя с хубави хора и на 14-ти да се прибирам по живо и здраво.Надявам се да не се случи нещо непредвидено и да ми се обърка почивката, ма да видим.
Като се заформи някаква срещичка, и почвам да броя дните до нея. Напоследък нищо друго интересно не се случва покрай мен, затова е така, може би.Моите сметки (без кръчмаря, засега) са, на 5-ти вечерта или на 6-ти сутринта да заминавам на море по гръцко. На 12-ти да тръгна от морето да се прибирам, и Милевите скали ми се падат на път... да се кача там за да си почина от морето, да се видя с хубави хора и на 14-ти да се прибирам по живо и здраво.Надявам се да не се случи нещо непредвидено и да ми се обърка почивката, ма да видим.
Обърка ми плановете.Аз пък бях замислил една разходка до Кабиле и от там двамцата у една машина и на Милеви скали.
Обърка ми плановете.Аз пък бях замислил една разходка до Кабиле и от там двамцата у една машина и на Милеви скали.
Както казах, моите планове са без кръчмаря, така че нищо не е загубено Ако не мога да взема седмица отпуска, което е много вероятно, морето ще се сведе до събота и неделя (предходните), тъй че има надежда. Най-вероятно тогава вече ще съм на метан, тъй че може и да се прибера до Ямбол предния ден, и после да тръгнем за Милевите... Зависи и с кой ще съм в гръцко... бе има много условности, които още не знам накъде ще са...Ще се чуем и разберем като наближи момента.
Аз май нещо не разбрах?Само пиенье ли ще си носим или може и еденье да си вземем?
Желателно е, да не кажа задължително. Щото сте в гората иии...освен ако не обичате шишарки... Румба, с риболов - трудна работа, а с лов...де да знам, мое да попаднете на някоя мечка...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Най-накрая от доста време насам не съм присъствал на среща, мисля да се поява на форумска среща. Вече съм безработен и имам повече пари и мога да си позволява почивка Ама какво да правя там, като не пия алкохол
Коментар