Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема-Милеви скали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат тема-Милеви скали

Снимките от предишната среща http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/Mile...лзвайте темата за въпроси!
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

И едно клипче от emzo http://www.youtube.com/watch?v=4dbjQh-grVk

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
      Вижда се от клипчето,че за Бравото няма невъзможни неща.А и още не съм почерпен нагоре.Супер си изкарахме тогава.Мерак ми е да пробвам и Купенцето нагоре по баирчето.Супер красиво място.Емо няма ли да караш на връщане тази година? А забравих,че не можеш все още да пишеш.Тук е времето и мястото да се извиня на някой,ако тогава с нещо съм го обидил.Не е било нарочно.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Попаров, Емо каза да ти предам,че вече ти е сърбал попарата ( и аз бях свидетел!) и таз година няма да се прекара да се вози в Бравото, а ще е с неговата си кола! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 П.П. Това го написах аз, Ирка, в пълно и ясно съзнание, с моите си пръсти и клавиатура! Който не верва, мое да дойде и да вземе отпечатъци!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Попаров, Емо каза да ти предам,че вече ти е сърбал попарата ( и аз бях свидетел!) и таз година няма да се прекара да се вози в Бравото, а ще е с неговата си кола! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 П.П. Това го написах аз, Ирка, в пълно и ясно съзнание, с моите си пръсти и клавиатура! Който не верва, мое да дойде и да вземе отпечатъци!
          Доооооообре!Ще сложа повече сиренце на попарата. п.п Разбрахме се вече с него.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Толкова питане за тази среща а никой не иска да се запише.

Коментар

аз може ли пожелание ...?
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Искам да попитам тези бунгала с колко легла са вътре и имат ли самостоятелен санитарен възел(та да не търся тоалетна през нощта ,като ми се доповръща :D )?Още е под въпрос ,но мисля ,че ще дойдем с моята прителка за 1 нощувка...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

тези бунгала са с по 3 стаи вътре, с по 2 легла и имат санитарен възел, и вземи ела !
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ми ще взема да дойда... Само чакам утре сутринта ,да пея на шефа за отпуска и ще се запишем...
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

popara801 написа:
                      dzvqroto-qnisZ написа:
                      Вижда се от клипчето,че за Бравото няма невъзможни неща.А и още не съм почерпен нагоре.Супер си изкарахме тогава.Мерак ми е да пробвам и Купенцето нагоре по баирчето.Супер красиво място.Емо няма ли да караш на връщане тази година? А забравих,че не можеш все още да пишеш.Тук е времето и мястото да се извиня на някой,ако тогава с нещо съм го обидил.Не е било нарочно.
                      Ако трябва ще те докарам до зарата.Немаш проблеми.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Predatorsi написа:
                        Искам да попитам тези бунгала с колко легла са вътре и имат ли самостоятелен санитарен възел(та да не търся тоалетна през нощта ,като ми се доповръща :D )?
                        Симо, кака, за какво ти е тоалетна, ако ти се доповръща? Отваряш вратата и действаш направо на поляната!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Аз само заради звука ,като пуснеш водата...Лушшшшшш...

Коментар

Покана за срещата и във ФБ http://www.facebook.com/event.php?eid=241503845877386

Коментар

qnisZ написа:
                              Толкова питане за тази среща а никой не иска да се запише.
                              Стига си бучаааааал!
                              Predatorsi написа:
                              Искам да попитам тези бунгала с колко легла са вътре и имат ли самостоятелен санитарен възел(та да не търся тоалетна през нощта ,като ми се доповръща :D )?
                              Тундра большая!

Коментар

Working...
                              X