Срещата на Mилеви Скали 3.0 май се получи най-веселата и свежа от всички правени досега под върха, особено втория ден(имам предвид Събота) беше много силен :D
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
В петък, на Еко-то на Вакарел, бях приятно изненадана от Оги и компания, които бяха тръгнали за Милеви скали. Зарадваха ме със стикер и ключодържател Дано сте изкарали весело и пак благодаря!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
В петък, на Еко-то на Вакарел, бях приятно изненадана от Оги и компания, които бяха тръгнали за Милеви скали. Зарадваха ме със стикер и ключодържател Дано сте изкарали весело и пак благодаря!
Интересно, горе-долу по същото време по което сте се видели със Оги и компанията бях спрял да си взема нещо за из път от същото Еко на път за х. Милеви Скали, много е странно как сме успели да се разминем там .
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Супер беше срещата!!!Много Ви благодаря приятели за доброто настроение и за присъствието Ви! За втора година си празнувам рождения ден с вас и купона е Папараците да качват снимки
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Прибрах се и аз след дълго пътуване.Снимки ще кача по-късно или утре.Чудна среща със добри приятели,тежки маси и всичко как си му е реда на форумска среща.
... и форумска карта за отстъпка на Еко Догодина - да дойдеш с нас на форумска среща, товариш семейство или приятели и газ с нас. Надявам се, че не съм те притеснил с нещо, защото после колегите ми направиха забележка, че съм те стреснал.
Добро утро, пияницииии!!!Аз се добрах до интернет най-накрая, че у нас от много ходене никой не ми е платил интернетя, и са ме клъцнали... След малко ще кача снимките в албум в галерията, да ни видите какви сме китки Аз лично си изкарах много добре. Много се радвам, че се събрахме и беше весело!Сега малко почивка за презареждане на батериите обаче трябва
Коментар