Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема-Милеви скали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе той Балкана и гората е са големи ,ще има шубраки за всички като ги напъне зор ,ама все пак да си имаме едно на ум.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

punto76

за съжаление приятели поради непредвидени обстоятелства отпадам

Коментар

Весело изкарване на всички,на 13 ще се" мъча "на морето,но все ще се чуем по телефона.Още веднъж,ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ и внимавайте с алкохола .
        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Айде почнааме се...

Коментар

Ей убу ли ви е там бе,а?Как ме е яд,че не можем да дойдем....
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Срещата на Mилеви Скали 3.0 май се получи най-веселата и свежа от всички правени досега под върха, особено втория ден(имам предвид Събота) беше много силен :D
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

В петък, на Еко-то на Вакарел, бях приятно изненадана от Оги и компания, които бяха тръгнали за Милеви скали. Зарадваха ме със стикер и ключодържател Дано сте изкарали весело и пак благодаря!

Коментар

Дали сме си изкарали добре...
                  Прикачени файлове
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

enigmadiliana написа:
                    В петък, на Еко-то на Вакарел, бях приятно изненадана от Оги и компания, които бяха тръгнали за Милеви скали. Зарадваха ме със стикер и ключодържател Дано сте изкарали весело и пак благодаря!
                    Интересно, горе-долу по същото време по което сте се видели със Оги и компанията бях спрял да си взема нещо за из път от същото Еко на път за х. Милеви Скали, много е странно как сме успели да се разминем там .
                    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Ето снимките от моя апарат и ако трябва да се преместят на друго място нека бъдат преместени .http://kozev.moifoto.ru/134153/
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Predatorsi написа:
                        Дали сме си изкарали добре...
                        Супер беше срещата!!!Много Ви благодаря приятели за доброто настроение и за присъствието Ви! За втора година си празнувам рождения ден с вас и купона е Папараците да качват снимки
                        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Прибрах се и аз след дълго пътуване.Снимки ще кача по-късно или утре.Чудна среща със добри приятели,тежки маси и всичко как си му е реда на форумска среща.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

enigmadiliana написа:
                            ... и форумска карта за отстъпка на Еко Догодина - да дойдеш с нас на форумска среща, товариш семейство или приятели и газ с нас. Надявам се, че не съм те притеснил с нещо, защото после колегите ми направиха забележка, че съм те стреснал.

Коментар

Прибрах се преди малко и направо се потапям, че съм убит от път. Снимките - утре!

Коментар

Добро утро, пияницииии!!!Аз се добрах до интернет най-накрая, че у нас от много ходене никой не ми е платил интернетя, и са ме клъцнали... След малко ще кача снимките в албум в галерията, да ни видите какви сме китки Аз лично си изкарах много добре. Много се радвам, че се събрахме и беше весело!Сега малко почивка за презареждане на батериите обаче трябва

Коментар

Working...
                                X