Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема-Милеви скали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Аз сложих зимните гуми на джипката и съм готов.Ще минавам през Беклемето и ако има и други по тоя маршрут може да се договорим. :D
    Зимни гуми? Шегуваш се нали?
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Чат тема-Милеви скали

Вериги и лопати взехте ли ?Веригите за връзване на мечки , а лопатите за копаене на трап , в който да бъде опечен някой заблудил се муфлон ...
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Чат тема-Милеви скали

Румен_Хинчев написа:
        Вериги и лопати взехте ли ?Веригите за връзване на мечки , а лопатите за копаене на трап , в който да бъде опечен някой заблудил се муфлон ...
        В този район няма муфлони...Виж ,пингвините ,са голяма напаст...Има и сериозна популация на Тасманииски дявол...Майтапа на страна ,на аз. Батак ме е валял сняг септември месец...Така че...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Бе аз сложих зимните гуми на джипката даже ходих и при майстора ми та отворихме предните капачки да проверим в ред ли е предното предаване . Все пак отиваме на 1600м надморска височина :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Навръх Гергьовден ме валя сняг между Доспат и Батак!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ми мен Янко ме подплаши че може и сняг да има . Даже си пригласих и ските да си сложа във джипката .

Коментар

коцев написа:
                Бе аз сложих зимните гуми на джипката даже ходих и при майстора ми та отворихме предните капачки да проверим в ред ли е предното предаване . Все пак отиваме на 1600м надморска височина :D
                Колега Коцев,нали знаеш,че за джипа са по важни"калните гуми" :D До бунгалата ще стигнеш и с фиата,но трябва да караш по бавно.Ако си с джипа,карай и да не ти пука/висок си/.
                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Колкото до бавното караме съм се изкалепсал на него и все гледам че след мен няма коли а всички са преди мен . :D Е па щом казвате че до бунгалата се стига със Стило, то може и със Стилото да дойда .Другата седмица ще му мислим след като чуем прогнозата от Емил Чолаков .

Коментар

Краен срок за записване е 10.08.2011г. (сряда)Първо ще настаним записалите се,и после ако има места другите които ще дойдат,но не са се записали.На Китен стана този фал и Краси пак беше на майната си заради някои си!
                    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                      Краен срок за записване е 10.08.2011г. (сряда)Първо ще настаним записалите се,и после ако има места другите които ще дойдат,но не са се записали.На Китен стана този фал и Краси пак беше на майната си заради някои си!
                      Ни съ притеснявай за Китен,няколко пресечки не са проблем да се видиш с приятели.За сега се очертава да идваме двамата с Дидо(имортъла).Ако трябва и палатката ще метна у багажника.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Май и аз да сложа за всеки случай палатката в багажника?
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ще го превърнете на палатков лагер май май.
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Няма лошо! :D

Коментар

z_sutrov написа:
                              Ще го превърнете на палатков лагер май май.
                              Първата среща на Милеви скали се наложи да има и палатков лагер беше много забавно.За сега се очертава да има достатъчно места ама знае ли се Дано да стигне тортата тази година,чеее....
                              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Има ли някой ,който ще пътува в събота сутринта към Милеви Скали?Аз ще тръгна от Пазарджик към 8:00 ,така че ако има някой може да пътуваме натам заедно...
                                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                                X