коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема-Милеви скали
Collapse
X
-
Re: Чат тема-Милеви скали
Румен_Хинчев написа:Вериги и лопати взехте ли ?Веригите за връзване на мечки , а лопатите за копаене на трап , в който да бъде опечен някой заблудил се муфлон ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
коцев написа:Бе аз сложих зимните гуми на джипката даже ходих и при майстора ми та отворихме предните капачки да проверим в ред ли е предното предаване . Все пак отиваме на 1600м надморска височина:D
Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Краен срок за записване е 10.08.2011г. (сряда)Първо ще настаним записалите се,и после ако има места другите които ще дойдат,но не са се записали.На Китен стана този фал и Краси пак беше на майната си заради някои си!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Краен срок за записване е 10.08.2011г. (сряда)Първо ще настаним записалите се,и после ако има места другите които ще дойдат,но не са се записали.На Китен стана този фал и Краси пак беше на майната си заради някои си!
Коментар
-
z_sutrov написа:Ще го превърнете на палатков лагер май май.беше много забавно.За сега се очертава да има достатъчно места ама знае ли се
Дано да стигне тортата тази година,чеее....
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Има ли някой ,който ще пътува в събота сутринта към Милеви Скали?Аз ще тръгна от Пазарджик към 8:00 ,така че ако има някой може да пътуваме натам заедно...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар