коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема-Милеви скали
Collapse
X
-
Re: Чат тема-Милеви скали
Румен_Хинчев написа:Вериги и лопати взехте ли ?Веригите за връзване на мечки , а лопатите за копаене на трап , в който да бъде опечен някой заблудил се муфлон ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
коцев написа:Бе аз сложих зимните гуми на джипката даже ходих и при майстора ми та отворихме предните капачки да проверим в ред ли е предното предаване . Все пак отиваме на 1600м надморска височина :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Краен срок за записване е 10.08.2011г. (сряда)Първо ще настаним записалите се,и после ако има места другите които ще дойдат,но не са се записали.На Китен стана този фал и Краси пак беше на майната си заради някои си!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:Краен срок за записване е 10.08.2011г. (сряда)Първо ще настаним записалите се,и после ако има места другите които ще дойдат,но не са се записали.На Китен стана този фал и Краси пак беше на майната си заради някои си!
Коментар
-
z_sutrov написа:Ще го превърнете на палатков лагер май май."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Има ли някой ,който ще пътува в събота сутринта към Милеви Скали?Аз ще тръгна от Пазарджик към 8:00 ,така че ако има някой може да пътуваме натам заедно...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар