Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пивко, пивко... колко да е пивко? Гледам държи фотоапарат, а не ракия. Ама погледът му пък е като след много ракия....

Коментар

Бе една ( ма) "го- стискаше" в ъгъла...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Е те тия са от наш’те, да знаете! Май са яли от същия таратор: от главната улица -> вляво -> на жълтите чадъри.31 деца от Русия и Украйна са приети в неделя вечерта в инфекциозното отделение в Бургаската болница, съобщиха от здравното заведение. Те са постъпили с болки в корема, гадене и повръщане. Някои са имали и температура. Днес още осем деца са потърсили помощ със същите симптоми. Така общият брой на отровените малчугани стана 39.Те са на възраст от 10 до 16 години и са на почивка в България. Отседнали са в хотел в Китен.Все още не са ясни причините за масовото неразположение на децата. Те са със симптоми гадене, повръщане, болки в корема, а някои с температура и диария.

Коментар

Аз специално не съм хапвала от там нищо,но първа изпищях със същите симптоми!Според мен по-вероятно е да е от нещо пържено .
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

За трябва да се набляга повече на твърдия алкохол отколкото на яденето . Ето на на Дидко нищо му нямаше . :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Да знаете само от водата ще е, ето аз не пия вода и нищо ми няма жената пи и после два дни на акумулатор. Да знаете КОЦЕВ ще да е прав. На МИЛЕВИ СКАЛИ няма да има този проблем щот вода пак няма да се пие, на този чист въздух няма напиване е почти няма.

Коментар

коцев написа:
                За трябва да се набляга повече на твърдия алкохол отколкото на яденето . Ето на на Дидко нищо му нямаше . :D :D
                ...и на кака ви Ирка - също! ...малко махмурлук ме гонеше и двата дни, ама все си мисля,че няма да е бил от водата...
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                  Е те тия са от наш’те, да знаете! Май са яли от същия таратор: от главната улица -> вляво -> на жълтите чадъри.31 деца от Русия и Украйна са приети в неделя вечерта в инфекциозното отделение в Бургаската болница, съобщиха от здравното заведение. Те са постъпили с болки в корема, гадене и повръщане. Някои са имали и температура. Днес още осем деца са потърсили помощ със същите симптоми. Така общият брой на отровените малчугани стана 39.Те са на възраст от 10 до 16 години и са на почивка в България. Отседнали са в хотел в Китен.Все още не са ясни причините за масовото неразположение на децата. Те са със симптоми гадене, повръщане, болки в корема, а някои с температура и диария.
                  http://pravda.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80-%D0%B2-%D0%BA%D0%B8%D1%82/ горките дечица, само като си помисля, че бях в същия този хотел миналата година.....

Коментар

qnisZ написа:
                    Да знаете само от водата ще е, ето аз не пия вода и нищо ми няма жената пи и после два дни на акумулатор. Да знаете КОЦЕВ ще да е прав. На МИЛЕВИ СКАЛИ няма да има този проблем щот вода пак няма да се пие, на този чист въздух няма напиване е почти няма.
                    Тая година, живи и здрави пак ще пробваме
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

коцев написа:
                      Дидко пръв изпищя с подобни симптоми. Още там. Затова и пропуснах така любимия ми Зангадор... нападна ме разстройството.Николайчо, брат ми, също пострада.Дали ще е от това заведение със жълтите чадъри? Май всички оплакали се ядохме там... а иначе много вкусно готвеха... с изключение на косъма, който другарката Модева си намери в гофретата... и после и тя се оплака от тези симптоми...Хм...И тая снимка не знам от де сте я изнамерили, ама на нея НЕ СЪМ АЗ! В никакъв случай!!!Аз пия само по едно! (И тогава ставам друг човек, пък той много пие )

Коментар

Според мен е от някаква инфекция във водата,но морската.Защото и аз пих от чешмата,но ми нямаше нищо.От морето не успях да глътна вода.Който е имал такива симптоми,да каже дали е отпил малко от морската вода по някаква причина.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН

Попаров е прав .Здравните експерти предполагат , че всичко е от несъвършената система за заустване и пречистване на фекални води в района на Приморско и Китен ...
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Може да е и от това,НО аз също не можах да се нагълтам с морска вода,така че отпада този вариант при мен !
                            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

popara801 написа:
                              Според мен е от някаква инфекция във водата,но морската.Защото и аз пих от чешмата,но ми нямаше нищо.От морето не успях да глътна вода.Който е имал такива симптоми,да каже дали е отпил малко от морската вода по някаква причина.
                              Не знам дали обърна внимание, имаше една група момчета, които бяха уж с нас. Един от тях се оплака още в петък сутринта от симптомите, а пристигнаха в четвъртъка, и този същия е пил само уиски, водка, малко бира, по една малка ракия, и накрая се натровил с бисквити... Но морска вода не е пил преди да ходи по голяяяяяма нужда.

Коментар

А па ей сега казаха -200 килограма развалена храна открита в ресторанта, хранил заразените деца
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X