Пивко, пивко... колко да е пивко? Гледам държи фотоапарат, а не ракия. Ама погледът му пък е като след много ракия....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН
Collapse
X
-
Е те тия са от наш’те, да знаете! Май са яли от същия таратор: от главната улица -> вляво -> на жълтите чадъри.31 деца от Русия и Украйна са приети в неделя вечерта в инфекциозното отделение в Бургаската болница, съобщиха от здравното заведение. Те са постъпили с болки в корема, гадене и повръщане. Някои са имали и температура. Днес още осем деца са потърсили помощ със същите симптоми. Така общият брой на отровените малчугани стана 39.Те са на възраст от 10 до 16 години и са на почивка в България. Отседнали са в хотел в Китен.Все още не са ясни причините за масовото неразположение на децата. Те са със симптоми гадене, повръщане, болки в корема, а някои с температура и диария.
Коментар
-
коцев написа:За трябва да се набляга повече на твърдия алкохол отколкото на яденето . Ето на на Дидко нищо му нямаше . :D :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ogi28b написа:Е те тия са от наш’те, да знаете! Май са яли от същия таратор: от главната улица -> вляво -> на жълтите чадъри.31 деца от Русия и Украйна са приети в неделя вечерта в инфекциозното отделение в Бургаската болница, съобщиха от здравното заведение. Те са постъпили с болки в корема, гадене и повръщане. Някои са имали и температура. Днес още осем деца са потърсили помощ със същите симптоми. Така общият брой на отровените малчугани стана 39.Те са на възраст от 10 до 16 години и са на почивка в България. Отседнали са в хотел в Китен.Все още не са ясни причините за масовото неразположение на децата. Те са със симптоми гадене, повръщане, болки в корема, а някои с температура и диария.
Коментар
-
qnisZ написа:Да знаете само от водата ще е, ето аз не пия вода и нищо ми няма жената пи и после два дни на акумулатор. Да знаете КОЦЕВ ще да е прав. На МИЛЕВИ СКАЛИ няма да има този проблем щот вода пак няма да се пие, на този чист въздух няма напиване е почти няма.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
коцев написа:За трябва да се набляга повече на твърдия алкохол отколкото на яденето . Ето на на Дидко нищо му нямаше . :D :D
Коментар
-
Според мен е от някаква инфекция във водата,но морската.Защото и аз пих от чешмата,но ми нямаше нищо.От морето не успях да глътна вода.Който е имал такива симптоми,да каже дали е отпил малко от морската вода по някаква причина.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН
Попаров е прав .Здравните експерти предполагат , че всичко е от несъвършената система за заустване и пречистване на фекални води в района на Приморско и Китен ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
popara801 написа:Според мен е от някаква инфекция във водата,но морската.Защото и аз пих от чешмата,но ми нямаше нищо.От морето не успях да глътна вода.Който е имал такива симптоми,да каже дали е отпил малко от морската вода по някаква причина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар