Качих в галерията снимките от моя фотоапарат - засега само културните. Клиповете още не съм - чакам оферти за НЕкачването им от участниците в тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН
Collapse
X
-
Immortal написа:И аз качих подбрани снимки в галерията. Няма смисъл да качвам повече, щото се дублират с останалите. Пък и някои не са за показване...Не че вече не ме показаха добре по-горе Ето това си струваше:първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Много положителна среща се получи.Абе доста хорица си бяхме.За малко да не се съберем в ресторанта.Снимки от Зангадора трябва да има доста.Най-вече и от Живко(Варна).Не знам как ще дочакам другия месец,да отида отново до голямата вода(морето).FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Браво на майсторите на хвърчилото! Не е за пропускане факта, че като истински ФИАТ запали (литна) от първия път (почти)FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:И аз качих подбрани снимки в галерията. Няма смисъл да качвам повече, щото се дублират с останалите. Пък и някои не са за показване...Не че вече не ме показаха добре по-горе Ето това си струваше:VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар