Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой със здравословен проблем след морето има ли?Аз съм с повръщане,растройство и температура Софи
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

ВТо това е от водата.Като ти пресече корема и така става.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Качих доста снимки от фотоапарата на ЖивкоИ едно клипче от дискотеката. Другите не са за пред широка публика http://www.youtube.com/watch?v=46KyifREEQQ

Коментар

MartoModev написа:
          Някой със здравословен проблем след морето има ли?Аз съм с повръщане,растройство и температура Софи
          Аз, брат ми, днес се оплака и emzo (беше в Ямбол)... но при нас е само разстройство, и то вече попремина... температура или повръщане - не.

Коментар

Големи папараци в този форум, еййййй :D

Коментар

vili151279 написа:
              Големи папараци в този форум, еййййй :D
              Е, папараци чак... ама има доста интересни снимки, които не са за публикуване

Коментар

Приказката за гузния и негонения. Важното е че си изкарахме страхотно и ходихме на кръчма с яко чалга и здраво пукница, дискотека и плаж! Форумска среща, като форумска среща - купона на осем! Другия път ще си забравя апарата (уловката е, че имам и телефон ).

Коментар

:D Другите снимки са само за членове

Коментар

Айде членове и членки - без бутане ... от ТУК се влиза

Коментар

Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН

Хм...и тук сегрегация надушва моя милост.И снимки ли да гледам трябва да съм член на едикакво си...Некоректно някак си ми се струва , въпреки че усещам шеговитият уклон...
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Абе колко пари давате на член на година? Шегувам се естествено.В процес на обмисляне сме.А дали ще ни приеме управителния съвет?
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Не знам за вас, колеги, но аз си изкарах страхотно! Имах нужда ТОЧНО от тази среща, имах нужда да видя определени хора, имах голяяяма нужда ......да видя морето и да се заредя с позитивна енергия...Благодаря ви, че бяхте там заради мен, благодарна съм, че бях там, заради вас!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Не знам за вас, колеги, но аз си изкарах страхотно! Имах нужда ТОЧНО от тази среща, имах нужда да видя определени хора, имах голяяяма нужда ......да видя морето и да се заредя с позитивна енергия...Благодаря ви, че бяхте там заради мен, благодарна съм, че бях там, заради вас!
                            Трогнати сме.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Благодаря ви, че бяхте там заради мен, благодарна съм, че бях там, заради вас!
                              Ирке, там заради теб бяхме 50 човека, а заради теб не бяха 27734 човека Истината е, че аз също като Ирка имах нужда точно от такава среща. Някои хора, които не дойдоха, ми липсваха, но въпреки това, тези, които бяха там дадоха всичко от себе си!Ако може, ако има начин, подобни срещи да се правят веднъж месечно, ще ми е мнооооого по-добре. Но за съжаление всичко е свързано с ония гадни финикийци...Къде казвате, че ще е следващата среща?

Коментар

MartoModev написа:
                                Аз днес съм много зле, същото което описваш. Нещо сме яли ли, пили ли сме, не знам, ама положението е тежко, поне моето...

Коментар

Working...
                                X