Някой със здравословен проблем след морето има ли?Аз съм с повръщане,растройство и температура Софи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН
Collapse
X
-
Качих доста снимки от фотоапарата на ЖивкоИ едно клипче от дискотеката. Другите не са за пред широка публика http://www.youtube.com/watch?v=46KyifREEQQ
Коментар
-
Снимки и впечатления от срещата в КИТЕН
Хм...и тук сегрегация надушва моя милост.И снимки ли да гледам трябва да съм член на едикакво си...Некоректно някак си ми се струва , въпреки че усещам шеговитият уклон...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Не знам за вас, колеги, но аз си изкарах страхотно! Имах нужда ТОЧНО от тази среща, имах нужда да видя определени хора, имах голяяяма нужда ......да видя морето и да се заредя с позитивна енергия...Благодаря ви, че бяхте там заради мен, благодарна съм, че бях там, заради вас!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Не знам за вас, колеги, но аз си изкарах страхотно! Имах нужда ТОЧНО от тази среща, имах нужда да видя определени хора, имах голяяяма нужда ......да видя морето и да се заредя с позитивна енергия...Благодаря ви, че бяхте там заради мен, благодарна съм, че бях там, заради вас!първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Irka_fihi написа:Благодаря ви, че бяхте там заради мен, благодарна съм, че бях там, заради вас!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар