И аз качих подбрани снимки в галерията. Няма смисъл да качвам повече, щото се дублират с останалите. Пък и някои не са за показване...Не че вече не ме показаха добре по-горе Ето това си струваше:
И аз качих подбрани снимки в галерията. Няма смисъл да качвам повече, щото се дублират с останалите. Пък и някои не са за показване...Не че вече не ме показаха добре по-горе Ето това си струваше:
Вярно тази е много фешън.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Много положителна среща се получи.Абе доста хорица си бяхме.За малко да не се съберем в ресторанта.Снимки от Зангадора трябва да има доста.Най-вече и от Живко(Варна).Не знам как ще дочакам другия месец,да отида отново до голямата вода(морето).
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Налага се малко пред история преди да хвръкне фърчилото . :D Научната мисла на форума прави чертежи ,скици ,умножава по 3.14 резултатите и всичко ставаше забили колене в пясъка . Евала на такива майстори . :D :D
Прикачени файлове
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Тази трябва да е включена винаги в календара на форума!Когато такъв се появи де ...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар