1-2 юли - писта Дракон - тунир по италианско преследване
за повече информация - http://www.ask-dracon.com/forum/inde...вядайте !!! ще се радваме да видим повече италинско участие в италианското преследване хахаха и на рима го докарах хайде записвайте фиатките че нямам конкуренция :P
Madness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Re: 1-2 юли - писта Дракон - тунир по италианско преследване
gad3n написа:
за повече информация - http://www.ask-dracon.com/forum/inde...вядайте !!! ще се радваме да видим повече италинско участие в италианското преследване хахаха и на рима го докарах хайде записвайте фиатките че нямам конкуренция :P
Ще дойда да ти давам кураж . Гледай за колата ми или 0889 / 48-47-60. Утре 25.06.06 неделя Дойчин ще идва при мен в Хисаря да друснем по лимонада , ти или Жорката (Blue storme) няма ли да си довлечете задниците до тук??? Val Mcree и той е наблизо, ако чете това да звънне .Абе да заформим нещо непредвидено на къс спринт. П.П. Не разбрах в Калояново да те бутам ли на старта или ще си със бързата шапка?????
Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Към колко часа мислите да се събирате и къде? За да мога да се ориентирам и аз да доида ако не препия тази вечер
И аз ще дойда с едно 280 коньово Субару Импреса WRX STi (последния да затвори вратата)Синичко, със златни колелцаШа го видим кво може. Засега впечатленията ми са смесени. Първо - страхотна турбодупка, след което пощръклява. Не е истина как ускорява. Саунда от ауспуха никъв го няма, поне отвътре почти нищо не се чува. Много, ама много върви пущината. Вози като Голф. С пистарки Бриджстон Потенца RE 070 225/45/17 е, почти е невъзможно да я фърлиш в дрифт, лепне на асфалта. Ръчната е калпава, не кове. Иначе спирачките са добри, но очаквах да са по-яки. С чисто нови накладки е, може би трябва да се попритрият и ще почне да спира по-добре.Разход на градско, кротко каране с инцидентни изрязвания - около 20/100
Мероприятието беше интересно като изключим адската жега . А Субаруто ... уникално , нямам особен опит за сравнение , но скоростта с която тази кола влиза и излиза от завоя е нелогична :D gad3n как се представи Фиатката ?
горе доло добре като изключим жребия с Пежака дето ми скъса шортите
Наистина много лош късмет. Този беше направо полупрофесионалист. Иначе с тези времена можеше да стигнеш и много по-високо в класирането.Аз също съм доволен - в неделя времето на обиколка ми е с 5 секунди по-добро от на квалификациите. Ако ида да покарам малко някоя и друга неделя, на следващото състезание може и да не съм последен. :D
Коментар