След бегло обсъждане и вече едно посещение (след като на Ветрилото нямаше места), се обмисля смяна на мястото за провеждането на клубните срещи за летния полусезон. Става дума за голямата дървена кръчма на пъпа на Южния парк, точно до градинката с многото въртележки :D . Местенцето е много приятно, а мястото е такова, че даже и да не се намерят места има голям набор от околни пеики и градинки (в краен случай), където може да се съберем на по бира, цаца и картофки и да се въргаляме на воля. Намира се в непосредствена близост до градинката с въртележките, пресича се моста и кръчмето изниква пред вас. Може да се паркира до околните блокове или на паркинга до новото американско посолство, като минималния проблем е че трябва малко да се походи до там или да се пролази нанагоре (след прилична среща ) "Монцата", голямата и стръмна алея до посолството покрай Правителствена болница, но ако има повечко ентусиасти, може и да разучим как седи въпроса с влизането на място с коли на форумци, от час до час вечер и създаването на ФИАТ тарапана, място има достатъчно за поне 15-20 коли на площадката и района (или поне така си мисля...). Пишете и изказвайете мнение:Р, че Ветрилото днеска (22.06.06) замалко да не ни побере:Р (а и става задух по тея жеги нещо) хихихи. Аз лично имам позната, работила минялото лято там и познаваща добре ръководството, така че може да се говори по-насероизно с тях, при някаква хубава активностАиде, от мен толкова, надявам се да се съберем повечко ентусиасти за откритотоP.S.: Ето го мястото и на карта от www.bgmaps.com:http://bgmaps.com/map.asp?sid=f172fd...name=&size=3x3[/url]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на бивака на софийските срещи за летния полусезон
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Mitko написа:Ново предложение е 2-3 пицарии в района на метростанция Западен Паркex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар