Не мисля, че е подходящия форум за поста, но уважавам форума като такъв на една от италианските марки автомобили.В четвъртък (17.08.2006) пътуваме за Бургас и имаме желаните да се видим с момчетата и момичетата от там. В другите два форума /АЛФА и ЛАНЧА/ се предложи среща в четвъртък, но може ли да отложим за петък /родтата в Бургас трябва да се запознаят с най-младата ’италианка’ ’наживо’/ така, че ако има желаещи да се видим на мястото отбелязано на картата /в средата на кръгчето/ и после да идем където предложите. Ние тримата ще сме там /където съм посочила на катата/ в 19.30-19.45 в петък (18.08.2006).Здравка088 8 617 626
Сега се прибирам и мислех да се оплача,че никой не дойде а чаках от 19.30 до 20.00.Обаче сега като погледнах картата по-внимателно видях,че аз сам се объркал и съм чакал на предната пресечка.Съжалявам че неможахме да се видим.Дано поне има сники да ги разгледаме
Въпреки камерния състав /отпускарско време/събрахме се представители на трите Итал марки-Алфа-Ланча-Фиат...+още един колега ,дошъл по-късно-няма го на снимките...
Коментар