Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат-тема за националната среща на ФФБ - 01-03 юли, Китен

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми трябваше за септември да се направи тая среща...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Аз ако дойда,ще може да наблюдавате как пиян надбягвам бате Емзо.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        ще го надбягаш, ако е с JTD-то, обаче слезне ли от него, нема стигане! П.П. ще е хубаво да има някакви игри на плажа (волейбол, водна топка, народна топка, дърпане на въже, плуване и т.н.) и загубилите, да плащат вечерта в кръчмата ! Екипа на СФФБ да почва, да мисли за наградите и културно-масовата дейност (томболи, това-онова)!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аве Тюленцо точно пеша ме надбяга А я го питай 300+ Нм в комбинация със зверски изгорял гръб и натискане на газта, каква болка причинява
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Princo написа:
            Само заради това ще дойда, мамка му!!!
            Ванга

Коментар

kosta написа:
              Екипа на СФФБ да почва, да мисли за наградите и културно-масовата дейност (томболи, това-онова)!
              Ами не е лошо присъстващите да измислят сами в какво искат да се състезават, за да има награди. А и също - какви награди биха били интересни на участниците? Разбира се, няма как наградата да е лаптоп, но да речем награда туба масло в състезание по най-бързо теглене на кола с въже, на ръка, на разстояние от 20 метра? Колата ще е с дръпната ръчна на един или два зъба, примерно. Ако участва Янко - две коли ще тегли Някви такива игрички измислете...

Коментар

Май се очертава да е интереснс морска среща.Да взема да дойда кат зрител.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Значи и семки ще осигурим, за зрители. Семки или пуканки? Или И фъстъци?

Коментар

ogi28b написа:
                    Значи и семки ще осигурим, за зрители. Семки или пуканки? Или И фъстъци?
                    Готово навит съм.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Нека да организираме маскен бал за вечерта с морска тематика (Нептун, пирати, дъщеря на капитана....)? мисля, че ще е забавно ! Наградите за най-добър костюм, за най-артистичен съфорумец/ка, най-добри и/или издръжливи танцьори на ръченица, хоро, туис..... През деня - плажен войлебол, футбол (награда каса бира за победителя) Всичко това за съботния ден и си мисля, че ако се организират такива неща, ще е хубаво !
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        Нека да организираме маскен бал за вечерта с морска тематика (Нептун, пирати, дъщеря на капитана....)? мисля, че ще е забавно ! Наградите за най-добър костюм, за най-артистичен съфорумец/ка, най-добри и/или издръжливи танцьори на ръченица, хоро, туис..... През деня - плажен войлебол, футбол (награда каса бира за победителя) Всичко това за съботния ден и си мисля, че ако се организират такива неща, ще е хубаво !
                        Аз за всички тези неща съм навит, ама мисля като един модератор да съм съдия Имам питане към Янко? Може ли да си доведа кучката?

Коментар

Коя от двете, бе Дидо? *** модерирано *** Джоя или...*** модерирано ***
                          Ванга

Коментар

Модерирах те, Ирке, щото не се знае кой чете тук За Джоя питам, естествено. Любовта на жените е нещо преходно, любовта на животното е до гроб!П.П. Да използвам веднъж модераторството за лични цели

Коментар

Предлагам състезание надбягване,да бия пак бате емзо,ама да не е през деня,да е вечерта,че на пияна глава много бягам.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Нема се плашиш, Дидо, аз съм свикнала да ме модерират, даже взе да ми харесва! Коста, идеята ти е супер, ама не виждам как ще се осъществи! Аз, например, бих се облякла в някъв костюм, ама ти? Или другите? Нещо не ви виждам...Мисля да направя състезание "кой най-добре ще ми гледа децата, па я да си четем книжка на плажа". Най-вероятно ще се носят карти за белотче, табла за табла, , "Не се сърди, човече" и други статични игри. Федербалът си стои в колата, тъй че...набеденият за световен шампион по федербал да се готви! Принко, пиши ме и в надбягването, та Емо да бере двоен срам!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X