Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат-тема за националната среща на ФФБ - 01-03 юли, Китен

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не я вдигам. Задавам конкретен въпрос. На който му се чати - да си я вдига.

Коментар

Доообре Оги само да напомня на платното което обеща са срещата.
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Да, знам, ще гледам тази седмица да го организирам, но ще трябва да потърся къде могат да го произведат в размерите, за които сме говорили.

Коментар

Вече два дена ходя във Китен,кипи яко работа бяха нарязали пътя още като влизаш и ще го асфалтират.Всички магазина и сергийки са отворени,кръчмите бачкат даже вече обядвах във една.

Коментар

nai7 написа:
            Вече два дена ходя във Китен,кипи яко работа бяха нарязали пътя още като влизаш и ще го асфалтират.
            Подготвят го за дългата колона от ФИАТи

Коментар

Immortal написа:
              nai7 написа:
              Вече два дена ходя във Китен,кипи яко работа бяха нарязали пътя още като влизаш и ще го асфалтират.
              Подготвят го за дългата колона от ФИАТи
              И аз това си помислих,като влизах се викам еееее Юли месец ще мина от тук със машината. :D

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=2IOivEnmeEk
                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

А в Бургас как е положението - миналия месец ходих до Аряпя и в Бургас беше цяло приключение - едно задръстване ... чаках поне 1 час. И като гледам така бяха разбили пътя че едва ли ще е готов до лятото.

Коментар

ilkor написа:
                    А в Бургас как е положението - миналия месец ходих до Аряпя и в Бургас беше цяло приключение - едно задръстване ... чаках поне 1 час. И като гледам така бяха разбили пътя че едва ли ще е готов до лятото.
                    За сега се ядва.Първото задръстване е на надлеза след Била.Следващото на светофара за Созопол за сега е по добре.Вече няма светофар ,а кръгово.За сега не се чува за задръствания.ПП.Другия път вместо да дремеш по задръстванията се обади да пием по нещо.Знаеш къде да ме откриеш.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Предполагам че така както сме написали 1,2 и 3 влизат две нощувки, в петък вечерта и в събота срещу неделя . В неделя вече по някое време всеки потегля за там от където е дошъл . :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Краси, специално погледнах и мисля че ти видях колата Ама бяхме компания и бързахме да пробваме сафрида. Разцепих се - 5 дена само сафрид съм ял

Коментар

ОХ на батииии, с лимонченце...Стоя и се чудя, чудя се и стоя - дали да не пробвам плажовете край Бургас още утре? А, Красимире? Какво ще кажеш по въпроса?

Коментар

Immortal написа:
                            ОХ на батииии, с лимонченце...Стоя и се чудя, чудя се и стоя - дали да не пробвам плажовете край Бургас още утре? А, Красимире? Какво ще кажеш по въпроса?
                            Макар,че е полу по темата щото е на морска тематика,ама и аз това си мисля.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                              Айде де!Почивам и съм на линия.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Последния срок за записване е 28.06.2011 (вторник)
                                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                                X