Коста, идеята ти е супер, ама не виждам как ще се осъществи! Аз, например, бих се облякла в някъв костюм, ама ти? Или другите? Нещо не ви виждам...
мен не ме виждаш, защото нема да съм там, ама другите защо не.....
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Във федербала се включвам,в белота с пълна сила също,както и в надбягването ! :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коста, идеята ти е супер, ама не виждам как ще се осъществи! Аз, например, бих се облякла в някъв костюм, ама ти? Или другите? Нещо не ви виждам...
мен не ме виждаш, защото нема да съм там...
Тоя филм сме го гледали... А колкото до костюмите - мисля да се маскирам като жената на капитана! Относно мероприятията - имаше закани за надпиване...на спортната площадка "Китенска перла" мисля да участвам в дисциплината 2 X 1кило бяло вино с препятствие патешки сърца на скара или салата миди с лук!Мое да се включа и в надбягването, щот съм по-бърза от вятъра, ама кептънът ако се включи, да знаете, че ще ни скъса шушоните на всички, взети заедно!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Аз като гледам кандидатите за надбягване ... може би няма да идвам, че ще трябва да бягам на задна ... :D Относно дърпането на кола с въже - и аз предлагам да дисквалифицираме бат’ Янко за употреба на бианабол :D
Аз като гледам кандидатите за надбягване ... може би няма да идвам, че ще трябва да бягам на задна ... :D
ШШшш, момче, казвам ти - кептъна ако участва...ще ви изяде с парцалите, ще му дишате праха, не ами... Емо-мемо, Принко-мринко...ще ги сложи в малкия си джоб! ...и го казвам, не защото ми е мъж, а щото съм го виждала какво представлява, като хукне...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
...и го казвам, не защото ми е мъж, а щото съм го виждала какво представлява, като хукне...
и кака ви Ирка, като хукне нема спиране, не защото ми е приятелка, а щото я видех днес как вдигна 100 от место да гони Калина....
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
То и аз съм вдигал 130 от място да гоня Калина нагоре по стълбите!
тя Калина действа като катализатор и е невъзможно да вдигнеш по-малко!
Мисля да направя състезание "кой най-добре ще ми гледа децата, па я да си четем книжка на плажа". Най-вероятно ще се носят карти за белотче, табла за табла, , "Не се сърди, човече" и други статични игри. Федербалът си стои в колата, тъй Принко, пиши ме и в надбягването, та Емо да бере двоен срам!
Ти за къде се точиш, като още не се знае дали ще си там по това време.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар