Аз ако дойда,ще може да наблюдавате как пиян надбягвам бате Емзо.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Аз ако дойда,ще може да наблюдавате как пиян надбягвам бате Емзо.
ще го надбягаш, ако е с JTD-то, обаче слезне ли от него, нема стигане! П.П. ще е хубаво да има някакви игри на плажа (волейбол, водна топка, народна топка, дърпане на въже, плуване и т.н.) и загубилите, да плащат вечерта в кръчмата ! Екипа на СФФБ да почва, да мисли за наградите и културно-масовата дейност (томболи, това-онова)!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Екипа на СФФБ да почва, да мисли за наградите и културно-масовата дейност (томболи, това-онова)!
Ами не е лошо присъстващите да измислят сами в какво искат да се състезават, за да има награди. А и също - какви награди биха били интересни на участниците? Разбира се, няма как наградата да е лаптоп, но да речем награда туба масло в състезание по най-бързо теглене на кола с въже, на ръка, на разстояние от 20 метра? Колата ще е с дръпната ръчна на един или два зъба, примерно. Ако участва Янко - две коли ще тегли Някви такива игрички измислете...
Нека да организираме маскен бал за вечерта с морска тематика (Нептун, пирати, дъщеря на капитана....)? мисля, че ще е забавно ! Наградите за най-добър костюм, за най-артистичен съфорумец/ка, най-добри и/или издръжливи танцьори на ръченица, хоро, туис..... През деня - плажен войлебол, футбол (награда каса бира за победителя) Всичко това за съботния ден и си мисля, че ако се организират такива неща, ще е хубаво !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Нека да организираме маскен бал за вечерта с морска тематика (Нептун, пирати, дъщеря на капитана....)? мисля, че ще е забавно ! Наградите за най-добър костюм, за най-артистичен съфорумец/ка, най-добри и/или издръжливи танцьори на ръченица, хоро, туис..... През деня - плажен войлебол, футбол (награда каса бира за победителя) Всичко това за съботния ден и си мисля, че ако се организират такива неща, ще е хубаво !
Аз за всички тези неща съм навит, ама мисля като един модератор да съм съдия Имам питане към Янко? Може ли да си доведа кучката?
Модерирах те, Ирке, щото не се знае кой чете тук За Джоя питам, естествено. Любовта на жените е нещо преходно, любовта на животното е до гроб!П.П. Да използвам веднъж модераторството за лични цели
Предлагам състезание надбягване,да бия пак бате емзо,ама да не е през деня,да е вечерта,че на пияна глава много бягам.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Нема се плашиш, Дидо, аз съм свикнала да ме модерират, даже взе да ми харесва! Коста, идеята ти е супер, ама не виждам как ще се осъществи! Аз, например, бих се облякла в някъв костюм, ама ти? Или другите? Нещо не ви виждам...Мисля да направя състезание "кой най-добре ще ми гледа децата, па я да си четем книжка на плажа". Най-вероятно ще се носят карти за белотче, табла за табла, , "Не се сърди, човече" и други статични игри. Федербалът си стои в колата, тъй че...набеденият за световен шампион по федербал да се готви! Принко, пиши ме и в надбягването, та Емо да бере двоен срам!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар