Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат-тема за националната среща на ФФБ - 01-03 юли, Китен

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тихо тихо, че като гледам прогнозите за времето... може да си седим само по кръчмите и да се наслаждаваме на летните дъждове и гръмотевици.Saturday 7/2/2011Variable cloudiness with showers and thunderstormshttp://www.accuweather.com/en-us/bg/burgas/kiten/forecast2.aspx

Коментар

Колеги ,аз май отпадам от Мероприятието, другата седмица Сряда Четвъртък ще знам със сигурност.

Коментар

Деяне в краен случай звънкай, ще ти намерим едно място при нас, въпреки че най-вероятно ще минаваме в района на Сливен около 16 часа в петък.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
          Деяне в краен случай звънкай, ще ти намерим едно място при нас, въпреки че най-вероятно ще минаваме в района на Сливен около 16 часа в петък.
          Мерси за предложението, ама аз ще съм с кола. Имах предвид да пътуваме заедно в колона.

Коментар

Има ли някой, който ще пътува в четвъртък?

Коментар

ogi28b написа:
              Има ли някой, който ще пътува в четвъртък?
              Най-вероятно ние Да напомня,че остават 3 дни до крайния скок за записване
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

При определени обстоятелства, за които ще знам най-късно в сряда...и аз може да пътувам в четвъртък. Защо не?Ако ще съм сам с кучката...и се освободя от работа в петък...

Коментар

Колеги ние се записахме,ама незнаем кой е хотела :D , и каде точно се намира!!!

Коментар

Аз пък да напомня че можем да си организираме някакви дребни състезания, за които ще има някакви символични награди, осигурени от СФФБ. Предложения има ли? Надбягване с чували? "Познай половинката си с опипване" - игра за жени; и други...

Коментар

ogi28b написа:
                      ... "Познай половинката си с опипване" - игра за жени; и други...
                      Това ще е много забавно
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                        ogi28b написа:
                        Това ще е много забавно
                        А ние дето нямаме половинки, ще може ли да участваме? Да (о)познаваме вашите половинки?

Коментар

и аз отпадам за мероприятието - заминавам в Русе при родата да си видя щерката колко е пораснала при баба и дядо
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                            ogi28b написа:
                            Това ще е много забавно
                            Аз кат пипам, трябва да позная кво ще бъде или нещо друго :D
                            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И все пак името на хотела не е лошо да се напише, за да сме по точни при търсенето .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                И все пак името на хотела не е лошо да се напише, за да сме по точни при търсенето .
                                Коцев,това са къщи тип ’семеен хотел’.Не съм виждал табели предните две лета когато бяхме там.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X