А някакъв телефон на някои от организаторите да имаме за връзка дали е възможно ? Като пристигнем да знаем къде и кого да търсим ,защото ще бъда за пръв път в Китен. Моя е 0887 99 66 45.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
А някакъв телефон на някои от организаторите да имаме за връзка дали е възможно ? Като пристигнем да знаем къде и кого да търсим ,защото ще бъда за пръв път в Китен. Моя е 0887 99 66 45.
Ние ще сме в Китен от четвъртък най-вероятно.0878601361 Васка
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Ние ще сме в Китен от четвъртък най-вероятно.0878601361 Васка
Около 17 часа ще тръгнем от Стара Загора,така че звънкай няма проблем.
Айде да ме земете и мене на морето Аз ако не успея да си взема почивен ден в петък, таман ще съм към 18 ч готов за забиране от Сливен или Петолъчката (не знам още). Ще се чуем.Иначе плановете ми са да си взема 1 ден и да потеглям към Китен в петък по-с-време.
Около 17 часа ще тръгнем от Стара Загора,така че звънкай няма проблем.
Айде да ме земете и мене на морето Аз ако не успея да си взема почивен ден в петък, таман ще съм към 18 ч готов за забиране от Сливен или Петолъчката (не знам още). Ще се чуем.Иначе плановете ми са да си взема 1 ден и да потеглям към Китен в петък по-с-време.
Ами пиши по скайп или се обади да знаем и ще се чакаме нейде там.Аре,че мноо ми се къпе вече не издържам.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар