по същото време - 11ч. в неделя на същото място на Сточна гара.Казвайте кой ще дойде...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
18.06.06г. - Среща с консултативна цел...
Collapse
X
-
Re: 18.06.06г. - Среща с консултативна цел...
Mazgarev написа:по същото време - 11ч. в неделя на същото място на Сточна гара.Казвайте кой ще дойде...
-
Аз имам изпит в понеделник,инак бих дошъл да помогна,защото имам почти всички инструменти за ремонт на фиатчета Вече повече от година и половина си права всичко сам по колата от окачване до леки ремонти по двигателя,ламарини и електроника и интериор...и бих с радост споделил опита си...П.С>на следващата такава сбирка ще дойда 100%,тъкмо ще се запозная с повечето от вас защото не познавам почти никой лично от форума_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Mazgarev написа:...Имаше ли такава въобще, че гледам никой не е писал че е отишъл...?Tickle написа:бях там в 13.30, но нямаше никой Мислех, че стоите повече времеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Значи сме се разминали за съвсем малко - този път присъстващите го бяха ударили на лаф мохамет (всичко си им е наред по колите, блазе им! :D ) и като ни напече слънцето, се разбягахме.Bravo, 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар