Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща Кюстендил 29.04 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща Кюстендил 29.04 ?

Марто ми звънна да ми съобщи, че имате такъв замисъл. Я дайте малко подробности

Re: Среща Кюстендил 29.04 ?

vital написа:
    Марто ми звънна да ми съобщи, че имате такъв замисъл. Я дайте малко подробности
    Ми подробности има във форума на Ланчия.Ще има национална среща на марката.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Здравейте, Аз организирах пролетния събор на КЛБ и ако имате някакви въпроси можете да попитате. Добре дошли сте можете да се присъедините към нас.. За подробностни прегледайте тези теми:http://www.lancia-bg.com/forum/viewf...26787049Ако все пак ще правите фиат среща на 29-ти ще ви пожелая приятно изкарване.
      Lancia Delta 1983 +HF Turbo
      Lancia Delta 2 '95 - EX
      Fiat Punto '96 KONI +H&R - EX
      Lancia Kappa 2.0 20V

Коментар

опа, Става дума за среща на Кюстендилци, от ФФ,Марто няма интернет и затова не е писал, но идеята е да се съберем за по бира и картофки, цаца и други мезенца, примерно на "Тихият кът 2" /бивш Дъблин/, и така ...А за колегите от Ланча, това е супер че се събират в Кн-то, добре дошли и приятно прекарване, пък и може да се съберем и да спретнем една среща !
        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Ок, звънкайте или пишете в темата, абонирал съм се за отговори.

Коментар

Момчета, поради липса на интернет ще комуникирам с вас по телефона.Ще се свъргжа със Сашо да видя дали ще има място и за нас в ресторанта на Хотела.
            Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Working...
            X