Еми значи 19:00 - при Сашко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вечеря с приятели
Collapse
X
-
floks
Коментар
-
floks
-
floks
-
floks
ogi28b написа:Не сме се събирали. Или поне аз не съм. Вчера се чух със Сашко, той е на работа тези 3 дни, после не е. Измислете някаква дата да се видим при него, или на езерото, ако е хубаво времето?
Коментар
-
Предлагам да направим среща в някой от дните 25, 26, 27 юли? При Сашко е ремонтирано и ми се стори доста приятно, вчера вечерта бях там и се видяхме. Иначе на езерото също става, но кухнята там е - знаете - цаца, ПКС; за пиене - бира. Бонус - комари. С Жорко също се чух, и той обеща да направи всичко възможно да намине. Има ли желаещи?
Коментар
-
ogi28b написа:Предлагам да направим среща в някой от дните 25, 26, 27 юли? При Сашко е ремонтирано и ми се стори доста приятно, вчера вечерта бях там и се видяхме. Иначе на езерото също става, но кухнята там е - знаете - цаца, ПКС; за пиене - бира. Бонус - комари. С Жорко също се чух, и той обеща да направи всичко възможно да намине. Има ли желаещи?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse
Коментар