Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вечеря с приятели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми значи 19:00 - при Сашко?

Коментар

Имах желанието да мина но в 22.07 нямаше никой. Обележете моля, че не съм от най несериозните.

Коментар

На 30 май дали ще е хубаво времето, да пийнем по една биричка на открито?

Коментар

дано да ви е хубаво, аз съм 3 седмици само втора смяна Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Предполагам, че ще имаме тази възможност
            Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

ей нищо не казвате -събрахте ли се? пихте ли по едно и за мен?

Коментар

Не сме се събирали. Или поне аз не съм. Вчера се чух със Сашко, той е на работа тези 3 дни, после не е. Измислете някаква дата да се видим при него, или на езерото, ако е хубаво времето?

Коментар

Оги,аз съм почивка в петък ако искате в механата вечерта да се събереме,но ако има кандидати да запазим маси.
                  FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Аз предлагам да се съберем слвдващата сряда на езерето.
                    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

ogi28b написа:
                      Не сме се събирали. Или поне аз не съм. Вчера се чух със Сашко, той е на работа тези 3 дни, после не е. Измислете някаква дата да се видим при него, или на езерото, ако е хубаво времето?
                      аз имам още 1 седмица втора смяна така че пак се бройте без мен.Оги един човек мислеше да се видите при мен но май не сте се разбрали с него

Коментар

Предлагам да направим среща в някой от дните 25, 26, 27 юли? При Сашко е ремонтирано и ми се стори доста приятно, вчера вечерта бях там и се видяхме. Иначе на езерото също става, но кухнята там е - знаете - цаца, ПКС; за пиене - бира. Бонус - комари. С Жорко също се чух, и той обеща да направи всичко възможно да намине. Има ли желаещи?

Коментар

ogi28b написа:
                          Предлагам да направим среща в някой от дните 25, 26, 27 юли? При Сашко е ремонтирано и ми се стори доста приятно, вчера вечерта бях там и се видяхме. Иначе на езерото също става, но кухнята там е - знаете - цаца, ПКС; за пиене - бира. Бонус - комари. С Жорко също се чух, и той обеща да направи всичко възможно да намине. Има ли желаещи?
                          Аз съм желаещ.Последната седмица бях три пъти на Алигатора - комари няма, цацата е невероятна. Предлагам да се видим и това лято на езерото, а при Сашко - на зима.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

И аз съм за Алигатора така, че решете датата

Коментар

Еми айде да бъде във вторник, 19:00 часа, на Алигатора.

Коментар

Ще се видим ли в понеделник?

Коментар

Working...
                                X