Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вечеря с приятели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вечеря с приятели

Здравейте, колеги!! Какво ще кажете да направим една среща на 30.03 (Сряда) от 19.00 часа в Дружба или в Слатина.
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Re: Вечеря с приятели

Junkey написа:
    Здравейте, колеги!! Какво ще кажете да направим една среща на 30.03 (Сряда) от 19.00 часа в Дружба или в Слатина.
    Добро хрумване, ако и други се престрашат да дойдат ще мина, но вероятно за 19.00 ч. няма да успея, така че ще мина към 20.00 ч.
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Предполагам, че става въпрос да се видим при Сашко? Сряда, 19-00 часа ще гледам да съм там.

Коментар

Еми да на сръбска скара малко!!!

Коментар

Този път срещата ще мине без нас. Ако е за четвътрък обещаваме да си помислим

Коментар

Inessita написа:
            Този път срещата ще мине без нас. Ако е за четвътрък обещаваме да си помислим
            Ами в четвъртък си е срещата в Красна поляна, и мисля да я посетя...

Коментар

На 25 април ще има ли група от свободни приятели? Предлагам езерото, при Вълко-Алфата. Ако е хубаво времето де... А защо не и при Сашко, независимо от времето...

Коментар

25-ти е почивен ден и много хора ща са патували на някъде, по донре 27-ми мисля аз .

Коментар

Добре, 27-ми е датата! Ако някой няма възможност - да казва отрано, за да се съобразим с него! И въобще да няма такива неща като "Не може само с мен да се съобразявате..." Днес с един, утре с друг ще се съобразим. Те ущипците няма да избягат.

Коментар

аз отпадам за 27 на работа съм -съжалявам пишете ме в графа несериозни, не че съм излизала от таз графа де, но трябва да я подържа все някой Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Номинирам те за почетен член на тази графа! Кажи коя дата е удобна за теб, пък ще се опитаме да се съобразим?

Коментар

За утре остава ли някаква уговорка ?

Коментар

От мен уговорката остава предполагам, че ще дойдат и други

Коментар

Junkey написа:
                            От мен уговорката остава предполагам, че ще дойдат и други
                            99% ще дойда и аз.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ако свърша по рано работа ще се опитам да мина,(дано сте там де ) иначе не си пускам почетното място :D

Коментар

Working...
                              X