blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък да похваля бат Емо че благодарение на него успяхме да съживим една Алфа, след като се намеси с спрея и клечките за уши над дебитомера На следващата среща черпня А и да не забравя и намесата на Принко Хубаво е човек да се познава с пичове! Ако има нещо свиркайте винаги съм готов да помогна!Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'
Коментар
-
Добро утро бандитос!Как я карате?Бат Радко след няколко часа ще ти звънна(пиша) за кафенце,че ся станах.Ако нямаш няква работа ще те взема да умием моята метанолка,че от 3 месеца не е мита и направо ме е срам като знам в Бургас и Поморие кви снимки са ми направили. Да се похваля макар и в този раздел 100км-6лв.Ида благодаря пак в този раздел на Велизар за новата ми придобивка.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Добро утро бандитос!Как я карате?Бат Радко след няколко часа ще ти звънна(пиша) за кафенце,че ся станах.Ако нямаш няква работа ще те взема да умием моята метанолка,че от 3 месеца не е мита и направо ме е срам като знам в Бургас и Поморие кви снимки са ми направили. Да се похваля макар и в този раздел 100км-6лв.Ида благодаря пак в този раздел на Велизар за новата ми придобивка.Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар