Добро утро банда.Как е хавата в този зимен ден?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
На вниманието на "хората без работа" - ша ги замола, преди да трият постове, поне да ги прочетат!!!Това, че в изказването ми не е фигурирала думата "среща", не означава, че не сме се уговаряли за такава!!!Аман от своеволия, превишаване и злоупотреба с права!!!И така, да мина на въпроса:Пичове, (ако "хората без работа" преценят, че обръщението е твърде фамилиарно, може да го редактират!) Както някои вече разбраха, на 25-26.02 ще бъдем на СТЗ минерални бани! Вярно,че има много време дотогава, но идеята е после да няма "ама не съм разбрал, не съм влизал в темата, що не се обадихте, исках да се видим"... Та, казвам отрано, ако трябва, пускайте отпуски, болнични, за да имате уникалния шанс да пиете кафе с нас! И под "нас", разбирайте Коста, аз и Fihi!Айде всичко евентуално!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:На вниманието на "хората без работа" - ша ги замола, преди да трият постове, поне да ги прочетат!!!Това, че в изказването ми не е фигурирала думата "среща", не означава, че не сме се уговаряли за такава!!!Аман от своеволия, превишаване и злоупотреба с права!!!И така, да мина на въпроса:Пичове, (ако "хората без работа" преценят, че обръщението е твърде фамилиарно, може да го редактират!) Както някои вече разбраха, на 25-26.02 ще бъдем на СТЗ минерални бани! Вярно,че има много време дотогава, но идеята е после да няма "ама не съм разбрал, не съм влизал в темата, що не се обадихте, исках да се видим"... Та, казвам отрано, ако трябва, пускайте отпуски, болнични, за да имате уникалния шанс да пиете кафе с нас! И под "нас", разбирайте Коста, аз и Fihi!Айде всичко евентуално!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Първата ми кола :D явно за това ме влече марката ви!И в неделя май бяхте събрани в Трафика, но ми беше така мъгляво от Габровския балкан ,че се усетихкъсно ,да ви се обадя, поогледах се и май бяхте на маса близо до входа!На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...
Коментар
-
ribara написа:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2051/3880251359481938712958885381Kc4DfF5RDV5PHWr3lll.JP GПървата ми кола :D явно за това ме влече марката ви!И в неделя май бяхте събрани в Трафика, но ми беше така мъгляво от Габровския балкан ,че се усетихкъсно ,да ви се обадя, поогледах се и май бяхте на маса близо до входа!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
strajaro написа:утре да идем на някой полигонAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар