Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добро утро банда.Как е хавата в този зимен ден?
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

На вниманието на "хората без работа" - ша ги замола, преди да трият постове, поне да ги прочетат!!!Това, че в изказването ми не е фигурирала думата "среща", не означава, че не сме се уговаряли за такава!!!Аман от своеволия, превишаване и злоупотреба с права!!!И така, да мина на въпроса:Пичове, (ако "хората без работа" преценят, че обръщението е твърде фамилиарно, може да го редактират!) Както някои вече разбраха, на 25-26.02 ще бъдем на СТЗ минерални бани! Вярно,че има много време дотогава, но идеята е после да няма "ама не съм разбрал, не съм влизал в темата, що не се обадихте, исках да се видим"... Та, казвам отрано, ако трябва, пускайте отпуски, болнични, за да имате уникалния шанс да пиете кафе с нас! И под "нас", разбирайте Коста, аз и Fihi!Айде всичко евентуално!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        На вниманието на "хората без работа" - ша ги замола, преди да трият постове, поне да ги прочетат!!!Това, че в изказването ми не е фигурирала думата "среща", не означава, че не сме се уговаряли за такава!!!Аман от своеволия, превишаване и злоупотреба с права!!!И така, да мина на въпроса:Пичове, (ако "хората без работа" преценят, че обръщението е твърде фамилиарно, може да го редактират!) Както някои вече разбраха, на 25-26.02 ще бъдем на СТЗ минерални бани! Вярно,че има много време дотогава, но идеята е после да няма "ама не съм разбрал, не съм влизал в темата, що не се обадихте, исках да се видим"... Та, казвам отрано, ако трябва, пускайте отпуски, болнични, за да имате уникалния шанс да пиете кафе с нас! И под "нас", разбирайте Коста, аз и Fihi!Айде всичко евентуално!
        Аз ще мина да ви вида за едно кафе.Ама нема да е лоша идея ако звъннете като сте тук,щото аз мноооооу забрааааам !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз ще ти напомня, защото ще се возя при теб В Събота ли да дойдем или в Неделя ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И в петък, чадо, и в петък!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Първата ми кола :D явно за това ме влече марката ви!И в неделя май бяхте събрани в Трафика, но ми беше така мъгляво от Габровския балкан ,че се усетихкъсно ,да ви се обадя, поогледах се и май бяхте на маса близо до входа!
              На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

ribara написа:
                http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2051/3880251359481938712958885381Kc4DfF5RDV5PHWr3lll.JP GПървата ми кола :D явно за това ме влече марката ви!И в неделя май бяхте събрани в Трафика, но ми беше така мъгляво от Габровския балкан ,че се усетихкъсно ,да ви се обадя, поогледах се и май бяхте на маса близо до входа!
                Объркал си се,бяхме в отсрещното заведение.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

утре да идем на някой полигон

Коментар

strajaro написа:
                    утре да идем на някой полигон
                    Тази вечер ходих до стадиона,ама слаба работа - 1 см. сняг,не ставаше за ръчни,утре дано да има повече. :P

Коментар

Колеги много се омълчах бре.На какво се дължи това ?Някой за кафе ау нема ли мераклии?Нека ми званне.

Коментар

Irka_fihi написа:
                        И в петък, чадо, и в петък!
                        Ирке ша са постарая да дойда.

Коментар

Добро утро и от мене на баните и аз ще дойда да се видим.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

За тази неделя нали не сте забравили ?14.00 паркинга на Бриколаж и дестинация Сребърното езеро.Васко, капиш ?Принко да се яви в 13.30 на паркинга за диагностика на алфата :D
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да бе не сме забравили.Там сме.И за колегите без стикер на форума на задното стъкло,ще има стикери на около 2лв.Поръчани са.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Стикерите са готови и са при мене.

Коментар

Working...
                                X