Казах, че сме 10 души и той (сервитьора) каза, че няма проблем да съберем маса, така че не ми излизай с номера, че не сме Ви предвидили.Следваща сбирка - Неделя 23.01 Трафик 15.00
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolai91 написа:Момчета много гадно стана... първо, че не разбрах къде точно ще ходим, второ че не знам къде с точност е това сребърно езеро и на сичко отгоре всички се пръснахте ... карах за една марея и я изгубих на светофара на руския пазар ...
Коментар
-
nikolai91 написа:Момчета много гадно стана... първо, че не разбрах къде точно ще ходим, второ че не знам къде с точност е това сребърно езеро и на сичко отгоре всички се пръснахте ... карах за една марея и я изгубих на светофара на руския пазар ...Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:nikolai91 написа:Момчета много гадно стана... първо, че не разбрах къде точно ще ходим, второ че не знам къде с точност е това сребърно езеро и на сичко отгоре всички се пръснахте ... карах за една марея и я изгубих на светофара на руския пазар ...Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
emzo написа:Казах, че сме 10 души и той (сервитьора) каза, че няма проблем да съберем маса, така че не ми излизай с номера, че не сме Ви предвидили.Следваща сбирка - Неделя 23.01 Трафик 15.00
Коментар
-
Който има желание, щеше да тегли една на сервитьора, както и да е.Това не е ЧАТ темата колеги, придържайте се с коментари само за срещите !@nikolai91 - мноооооооого кофти постъпка от наша страна, излишно е да се оправдаваме. Може да си търсиш обезщетението в Неделя 23,01,2011 15,00 Трафикп.с. днеска ще ходя до моя бояджия и ще го питам за вакуумкиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Шшш първо добро утро и после да ви захващам.Що се делите бе Емо???Можеше след като не ни дадоха да съберем маса да се преместим на по-голяма.Нарочно не доидохте при нас сигурно щото караме бензинки. Другия път да почерпите да ви включим в общия фонд,който направихме с рестото останало от сметката ни.Като съберем 100 000 евро сменяме фиатките с ламборгинита и правим най-яките срещи!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Шшш първо добро утро и после да ви захващам.Що се делите бе Емо???Можеше след като не ни дадоха да съберем маса да се преместим на по-голяма.Нарочно не доидохте при нас сигурно щото караме бензинки. Другия път да почерпите да ви включим в общия фонд,който направихме с рестото останало от сметката ни.Като съберем 100 000 евро сменяме фиатките с ламборгинита и правим най-яките срещи!
Коментар
-
popara801 написа:Fresh написа:Васко... кога ще ги гоним ?: ПхахДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар