Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

давай осъществявай контрол тук аз излизам да върша глупусти
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Младежиииии, бат’ Венци днес има имен ден, бееееее! Бат’ Венциииии, да ти "живо и здраво" името и ти покрай него! :D Само хубави неща в тоя живот! И да почерпииииш! Наздравееееееее!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

ООООоо Венциславов, жив и здрав брато, да почерпиш !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря ви! И вие да сте живи и здрави! Разбира се че,ще почерпя когато се видим Уж се води че,имам имен ден но в интерес на истината,никога не съм празнувал такъв.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Честито Венци, жив и здрав да си а почерпката на 31 си я чакаме

Коментар

Е сега е момента да почнеш да го празнуваш, това е последния празник за тая деситилетка! Ти беше със сребристата мареа-нали?
              На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

Да колега,аз съм това. Ще се засичаме по срещите,така или иначе ги правим по едно и също време в един ден.
                Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                  Благодаря ви! И вие да сте живи и здрави! Разбира се че,ще почерпя когато се видим Уж се води че,имам имен ден но в интерес на истината,никога не съм празнувал такъв.
                  Ами крайно време е да почнеш! Ся, щи проведа един бърз кур(с) по ономастика - понеже калкирано (демек преведено) Стефан, означава "венец", та всички производни на това име - Венец, Венци, Венцислав, също празнуват имен ден!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Стефановден27 Декември Стефановден - денят на Свети Стефан, се чества на третия ден след Рождество - 27 декември. Култът към този светец е голям, почитта към него - също. От времето на Апостол Павел насам всички наричат Св. Стефан пръв мъченик (първомъченик), защото е една от първите жертви на христянската вяра.Това е третият ден на Коледа и последният празник за годината. За него хората разказват, че "затваря кръга" на старата година. Семейството се събира около обща трапеза с месни ястия.Именници:Стефан, Стефка, Стефи, Стефк, Стефчо, Стефанка, Стефания, Фани, Теки, Венчо, Венцислав, Венцислава, Стамен, Стан, Стамена, Станчо, Станимира, Станислав, Станислава, Стане, Цако, Цоко, Цанко, Цано, Цанчо, Цанка, Стою, Стоян, Стояна, Стоянка, Стоичко, Шон, Шона.Венциииииииииииии нема измъкване ! И Шона да се казваш пак ще черпиш ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

V.Vencislavov написа:
                      честито и от мен и да почерпиш

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        V.Vencislavov написа:
                        честито и от мен и да почерпиш
                        Благодаря! Ще почерпя Васко,стига да не си на работа и да дойдеш на някоя от срещите .
                        Clube do Marea!

Коментар

бе аз след малко съм в Гълъбово

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ти и там като идеш, ще кажеш, че си на работа
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

емо да мислим за банкета

Коментар

Здравейте килъри!Тази седмица предлагам да пропуснем среща,че не се знае знае ли се!Това като предложение,тъй като повечето няма да сме на линия!Който е на среща ще се радвам да се обади да каже ако не за друго,то поне да си честитим НГ!!!Пожелавам весело посрещане на НГ на всички!!!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X