Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не беше яка, МНОГО яка срещичка се получи.Оцобенно катъо се има напредвид и това което стана.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

velizar_dimov написа:
      яка срещичка беше
      Добра среща се получи ,имаше и изненади
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

GSI-ка все пак малко се излагах сас 3-та ама е човешко

Коментар

Браво браво.Добре,че не заяждаше 2-рата,че щеше да е пълна излагацията.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

направо

Коментар

Трябваше и некви равностойни пежо и фиат да се пуснат, аз въпреки загубите съм си доволен от колата :D
              На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

Тука нещо яко съм изпуснал усещам Emzo ми викаше ела ама аз се дърпам,снимки имате ли ?
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

ribara написа:
                  Трябваше и некви равностойни пежо и фиат да се пуснат, аз въпреки загубите съм си доволен от колата :D
                  Да така е!Дяволски си прав с достойното представяне на твоята бегачка!Можеше да се пуснем и аз и някои други мои колеги,но за жалост стана малко по-късничко вече.Предлагам да го наложим като традиция и да си ги премерим,но имайки в предвид,че другата неделя е след нова година предлагам на по-следващата среща да си спретнем нещо такова.И без това се събираме в 15 часа двата тима.Поздрави още веднъж и весело посрещане на новата година!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Спокойно, немаше намесени фиати! Да, може да държим връзка, и да се пуснат тоя път повече коли,но дано и да уцелим пак такова време!Мен ми беше мерака да се сменим с опела ,да видя как върви,за др път си го здапазвам!
                    На брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...

Коментар

На гонитби ли е миришело а?Подробности и резултати......място на събитието......????
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        На гонитби ли е миришело а?Подробности и резултати......място на събитието......????
                        Да!Момчето с Опел-Кадета GSI срещу Пежо 1.6 16 GTI.Добри дръпки направиха на студентския и клипчета има,ама сигурно по-късно ще ги качат!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                          Миришело!!!!! Та то се състояха.И беше много интересно.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ииии, най-после изплюхте камъчето какво сте правили! П.С. Аз само минавам да ви нагледам какви ги вършите!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Ииии, най-после изплюхте камъчето какво сте правили! П.С. Аз само минавам да ви нагледам какви ги вършите!
                              бели бели вършат како Ирке напляскай ги
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                Irka_fihi написа:
                                бели бели вършат како Ирке напляскай ги
                                Мен па нема дЪ мой мъ набии !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X