Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

T’ва го трий бързо да не му се смеят хората
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Късно е чадо, посмях се вече. А ти да качваш снимките от неделя, че...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Тва полигонче арно ми се види като падне снежец или заледи да се поразчекне малко чиляк на воля.......де се намира?????
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Зад Тракийския.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

качи и моето плъзгане де,да се видя какви ги върша,че оставих 50лв съединител и20лв гуми там
            Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Aз пасувах, като знам Валео кви са БОКЛУЦИ, тая година ша си трая.@ФЕРАРИСТ - тоя дзверо с какъв съединител ще го караш ? И то ли е с двумасов маховик ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо,кажи хубава марка,да зная какво да търся.
                Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

emzo написа:
                  @ФЕРАРИСТ - тоя дзверо с какъв съединител ще го караш ? И то ли е с двумасов маховик ?
                  Ми ся ще му слагам към 4.5 - 5 кила маховик, чакам го да доде от Ингланд, дуалмас никога няма да сложа.....на съединителя керамика хем ми се слага, хем не, щото на червената алфа съм с керамика, верно за писта и ръчка е много добре, но примерно 2 часа градско в СФ и ми иде да го запаля......колебая се един такъв за съединителя.....
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

Тая вечер доволно си полъзгах зад стадиона,само лед и тук там сняг.Ама ша са спра до тук,че тоз съединител не е за един ден.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      Тва полигонче арно ми се види като падне снежец или заледи да се поразчекне малко чиляк на воля.......де се намира?????
                      Там дето ходихме с Алфите, само че продължаваш нагоре и си там.
                      Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

BUMAR написа:
                        качи и моето плъзгане де,да се видя какви ги върша,че оставих 50лв съединител и20лв гуми там
                        Качено е само дето имах малко проблеми вчера с моита щайга.Ето и линка http://www.vbox7.com/play:f9039ad5
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

общо взето мноооого зле,ама не бях му свикнал още,втория път беше по добре

Коментар

добро ви утро някаде някои кафе нещо ау

Коментар

12.30ч на трафика

Коментар

ок там сам

Коментар

Working...
                                X