Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оправяйте се, тук има доволно! :D И сняг, и лед.Днес даже гледах една мацка как се опитваше да драпа по баира пред блока и лееекинко въртеше гуми... P.S. Оффф, хората търсят зарядно за акумулатор, аз глей кви глупости пиша...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

привет на всички от УШЕВ. Ще пия по едно за всички.
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Наздраве.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И после аз съм бил Гоуфаджия
          Прикачени файлове
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            И после аз съм бил Гоуфаджия
            Уууу ама и ти ся завиждаш ли ми,че съм се снимал до една хубава кола?Или си мислиш,че като съм на работа и няма да чета? Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

имали будни

Коментар

Второто ! Определeно второто.Само да вметна, че момчето я продаде и си взе ТЕДЕИ !!!!Ето кво казва човека:
                Разлюбих го ГТИ-то , oсъзнах, че съм наливал от пълно в празно с този бензинов атмосферен мотор.ТДИ-то е друга бира !
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добро утро, за снимката - коментара е излишен защото съм пристрастна а, че колегата Емо се заяжда-това си е така- нали фи?

Коментар

Добро утро и от мен! Честит втори сняг и дано да е малко повече!
                    Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

Ей сега излизах - вън е малък ад! Задръствания навсякъде! Ледд също! Никой не чисти, а уж от Общината опесъчавала - аз не видях нищо такова!

Коментар

Аз ли бе ? Я съм кротка душа, неспособна на интриги !-------Яко сняг, карах над 1 час в снега ! И още щях да карам ако не беше колегата да ме подсети, че съм на работа Никаква ама никаква почистваща активност.И всички карат като бабички, еле пък как си личи кой е с летни гуми !Един ненормалник вървеше по крайчречни булевард по средата на улицата, ся ако ще сняг до коленете да има , ще вървя в него, но не и по натоварена улица.В часа на постване температурата е -5.0градуса.Рапорт даден
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тоя Джони Уокър може да иска да си вземе парите от застраховката "Живот"...

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=1iRe4RRCACo
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз звънях и в ТВ Стара Загора да идат да снимат, но ти си ги изпреварил... Оттам казаха, че са говорили с Общината и в момента опесъчавали заледените улици!?!?!?!?!? Коя ли е незаледена...

Коментар

Aбе аз изхабих 20 кила нафта, целия град обиколих, никаква активност не видях !
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X