Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще му викаме Васко-корсата! Колега ферарист що не докара десния волан на Кончето да го видим?За купето става на въпрос.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Васко Кръпката повече ще подхожда, че с таз ръжда .......
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Нищо другия път.Васко, Васко, как ще ме погледнеш в очите като си купиш Корса ми кажи ?
        хахаха ми няма да те гледам бе
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
          ами като ти свиркахме защо си тръгна ходихме до кончето а другите бяха там малко преди нас изтървахме да видим тази бегачка
          Ми чесно казано реших че си отивате.....щото уж първо щеше да е 15 на Бриколажа, подрямах там, жената ме влачи по магазините из мола, прибрах се, видях че е в 3 на трафика, и затва окъснях......дойдох като тръгвахте, и помислих че си отивате вече и затва отпраших към нас.....неска не ми е ден.....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            vaskoni_1980 написа:
            ами като ти свиркахме защо си тръгна ходихме до кончето а другите бяха там малко преди нас изтървахме да видим тази бегачка
            Ми чесно казано реших че си отивате.....щото уж първо щеше да е 15 на Бриколажа, подрямах там, жената ме влачи по магазините из мола, прибрах се, видях че е в 3 на трафика, и затва окъснях......дойдох като тръгвахте, и помислих че си отивате вече и затва отпраших към нас.....неска не ми е ден.....
            Ми аз щях да спирам да ти казвам,че към кончето сме се запътили ама ти продължи след мене,викам си ша на следва нагоре и после като видях,че зави надолу ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              ФЕРАРИСТ написа:
              vaskoni_1980 написа:
              Ми аз щях да спирам да ти казвам,че към кончето сме се запътили ама ти продължи след мене,викам си ша на следва нагоре и после като видях,че зави надолу ...
              нищо друг ден ще е искам да видя бегачката и да ми дадеш малко инфо

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Пак пропуснах хубава среща май! Гадна работа.......
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
                  Пропусна.Виж ела тази неделя,ще дойде едно лилаво зверче.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Aз ако имам такава кола ще се затрия някъде.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Aз ако имам такава кола ще се затрия някъде.
                      то при теб и без такава кола може с това стило+чип :D

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

standox_ написа:
                        що ми се стори че видях купето в една автокъща?или съм се припознал?

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ааа припознал си се! Купе-то е непродаваемо Ако някой предложи 7-8хилки го давам иначе не Но няма кой....така, че си остава вечно моя....със цялата си хубост и всичките си болежки! Колега феррарист трябва някой ден да направим една среща да се понарадвам на машината ти, за която искренно ти завиждам
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97
                          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Aко почиваш в Събота, може тогава да направим една срещичка.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Aко почиваш в Събота, може тогава да направим една срещичка.
                              Съгласен ! Ама кажете по-отраничко часът.

Коментар

standox_ написа:
                                Колега феррарист трябва някой ден да направим една среща да се понарадвам на машината ти, за която искренно ти завиждам
                                Тоя уикенд може би все още няма да го почвам с "кичене", и ще си е още в движение, ако не размина срещата както тоя пък ще съм на линия вероятно....
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X