Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пак ли ще сменяте бе вие се уляхте ту мястото ту часа .....
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ми маса нафта хабим, докато идем до Трафика ве.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И бензин горим.Аз предлагам срещите да ги направим на Танграта или направо във Васкови да не ни се губи от срещите!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хайде сериозно предложете някакво място,за да се реши до неделя,а не в последния момент.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Хайде сериозно предложете някакво място,за да се реши до неделя,а не в последния момент.
            какво не ви харесва на Трафик??

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
              Ми маса нафта хабим, докато идем до Трафика ве.
              стига бе нафта хабиш а пък пишете да ходите тук -там

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                Princo написа:
                Не съм казъл,че не ми харесва.Въобще и не съм чул,че се е обсъждало смяна на мястото,защото вчера си тръгнах по-рано от другите.Но щом те искат нека решим и ако сме съгласни за някакво място - ок.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

popara801 написа:
                  И бензин горим.Аз предлагам срещите да ги направим на Танграта или направо във Васкови да не ни се губи от срещите!
                  Направо в София си ги направете, че ви е най-близо! У дОма, на ракийка и салатка, охаааааа!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Princo написа:
                    vaskoni_1980 написа:
                    Princo написа:
                    Не съм казъл,че не ми харесва.Въобще и не съм чул,че се е обсъждало смяна на мястото,защото вчера си тръгнах по-рано от другите.Но щом те искат нека решим и ако сме съгласни за някакво място - ок.
                    Нека всеки предложи идея за място и в последствие да се избере най-удачният вариант за провеждане на срещите.
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Princo написа:
                      защото вчера си тръгнах по-рано от другите
                      сефте хондаджия такъв
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka_fihi написа:
                        popara801 написа:
                        Направо в София си ги направете, че ви е най-близо! У дОма, на ракийка и салатка, охаааааа!
                        Аз съм ЗА щом ни каниш! Ще изпием там квото има нема се плашиш! По темата за мястото мислете за вариант със заведение и паркоместа за 10-тина коли напоследък и толкова неможем да се съберем май!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

МОЛ 1,МОЛ 2,ЛИДЪЛ-все около нас.90 процента сме от този район,а ходим на другия край на града.Газта се вдига,и нафтата скъпа.Това е моета предложение.
                          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Предлагам на паркинга пред Мосю Бриколаж да се състоят срещите.Там почти винаги има място а и има на много магазини и заведения да се ходи след огледа на колите!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              Предлагам на паркинга пред Мосю Бриколаж да се състоят срещите.Там почти винаги има място а и има на много магазини и заведения да се ходи след огледа на колите!
                              дааа става има и евтини бидони за зеле

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

BUMAR написа:
                                МОЛ 1,МОЛ 2,ЛИДЪЛ-все около нас.90 процента сме от този район,а ходим на другия край на града.Газта се вдига,и нафтата скъпа.Това е моета предложение.
                                аде да не е на новия мол че като излизам от подземния паркинг ми опира колата

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X