Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФЕРАРИСТ написа:
    popara801 написа:
    В Стара Загора нямаме в редиците още такъв змей 20Т.Ще се радваме да му се порадваме другата неделя в 15 часа на отреденото място за срещи!
    Ще пасувам тая седмица, Формулата е в 3, последно състезание е, трябва да стане война, или да умре човек за да пропусна......Пиес - алфенските срещи от 12.30, фиатските от 15.00, неделите съм яко на Трафика..... :D :D :D :D
    аааа да бе бях забравил.Ами по-другата седмица ще е въпреки,че тая седмица в Бразилия пак се уакаха фераритата и в частност Алонсо само 3-то място и почти без шанс за титлата.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Oooo oтсега Ви казвам - срещата в 18.00 или не идвам и аз ще гледам формулата--------В Събота щото беше с тасове Щербака и затова се заблудих, значи не съм я виждал таз Фиатка.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Oooo oтсега Ви казвам - срещата в 18.00 или не идвам и аз ще гледам формулата--------В Събота щото беше с тасове Щербака и затова се заблудих, значи не съм я виждал таз Фиатка.
        Съгласен по изключение срещата да я направим в 18 тази неделя!п.с.На Щербака тазовете бяха по фешън модел с имитация на болтове по тях ако не си забелязал! п.п.с.Не щеш да почерпиш ей страшен си!
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ето бе
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По молба на Митака часът за срещите ви съм го променил на 15:00.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
              Ето бе
              Хайде наздраве и от мен!Да си жив и здрав!
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                emzo написа:
                Съгласен по изключение срещата да я направим в 18 тази неделя!п.с.На Щербака тазовете бяха по фешън модел с имитация на болтове по тях ако не си забелязал! п.п.с.Не щеш да почерпиш ей страшен си!
                Дамм на Щербака тасовете не са зле,но за 14лв. толкова
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  popara801 написа:
                  В Стара Загора нямаме в редиците още такъв змей 20Т.Ще се радваме да му се порадваме другата неделя в 15 часа на отреденото място за срещи!
                  Ще пасувам тая седмица, Формулата е в 3, последно състезание е, трябва да стане война, или да умре човек за да пропусна......Пиес - алфенските срещи от 12.30, фиатските от 15.00, неделите съм яко на Трафика..... :D :D :D :D
                  супер кво сяла неделя на срещи
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ми ако са по едно и също време с адаша трябва да ходим от маса на маса, като цветарки....
                    Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан

Коментар

Колеги здравейте, мястото и часа за срещата са известни вече и без оправдания -всички на линия

Коментар

Здравейте Колеги,За съжаление шофьорите не си знаят правата и това е причината Кат да си измислят какви ли не истории, на които нашенецът кима одобрително (колкото и абсурдно да звучат те ). Именно това е причината "палките",почти винаги, да имат едно специфично отношение към водачите на МПС-та (един вид ти си ми длъжен каквото и да става). На следния линк http://cars123.hit.bg/KAT%20prava.pdf може да намерите информация, какво може да правят Кат по време на проверка, какво може да правите вие, какво не могат да правят Кат и за какво трябва да си отваряте очите. Смятам че материалът си заслужава вниманието. За съжаление КАТ от държавна институция се превърна в АД (акционерно дружество което, като всяко друго, се грижи и се отзовава само когато става дума за неговите спонсори). Лек ден на всички, искрено се надявам материалът да ви е от помощ

Коментар

Колеги от къде мога да се сдобия със стикера на форума, който се лепи на задното стъкло

Коментар

Първо казваш бензин или дизел си, после идваш на някоя среща и накрая взимаш и стикер
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Първо казваш бензин или дизел си, после идваш на някоя среща и накрая взимаш и стикер
                              А има и още нещо:Да не караш Опел или Фолксваген!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз си оправих колата и съм в двежение вече, неделята ще запиша присъствие.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X