nmushnikov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
ФЕРАРИСТ написа:nmushnikov написа:ако не стане - ще питам наш’те в Алфа сервиза май могат да заваряват хАлумин... А и Ферариста може да каже...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:О на батко гълъбчетата!Имам халоген и пружини.Идвайте по срещите и ще ви оправим. Нещо друго ново ау???Абе Емо помниш ли колко пъти му казваше за стандартни пружини и щях да му ги дам ей така ама той не та не!emzo написа:Васко, вече не те познавам !vaskoni_1980 написа:emzo написа:Васко, вече не те познавам !emzo написа:Изтърва пружините ! Затова.Сега ще ти коства една бутика червено вино, ако идваш тая неделя ми кажи, да дойда пеша !F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
popara801 написа:Какво чудовище си купи колега и защо не е в подписа ти?nmushnikov написа:К’во си си купил? Що не се похвали днес, а ми викаш "отцепник"....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:popara801 написа:Какво чудовище си купи колега и защо не е в подписа ти?nmushnikov написа:К’во си си купил? Що не се похвали днес, а ми викаш "отцепник"....Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар