Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси буку, за спорния ден.Не можах да изтрая и отидох на сервиз.Сложих по-къс ремък и съм без климатик, не че ми трябва сега Диагнозата - разбит лагер на компресора, смених го преди 2 месеца и по-гадното, т.е. по-скъпото фрайлауф шайба на алтернатора за смяна.Как да не "обичаш" ФЯТ ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm виждам какво става , да ми сипва, пука ми повече от бан не може да ми докара а и това не са военни действия, явно на някои е позволено да обиждат, а на други е забранено да се защитават, все пак той започна пръв, но това никой не го отбелязва.Има много "смели" хора които се бъркат в чуждите неща, само защото са скрити зад монитора, но на живо не им стиска да кажат каквото мислят в очите на другия и тъй като виждам проявен интерес към личния ми живот от страна на него, на Попаров и други хора, които няма да споменавам , нека Емо да си вземе лайт-колата и да чете нямам връзка с никого от форума, имам само приятели, с които си помагаме за ремонтите, тези, които са с връзките да си оправят проблемите и да не ме намесват.Листопад продължава, но героите са други и аз нямам нищо общо.

Коментар

Благодаря на БУМАР-а за предоставените инструменти.И стига сте ми споменавали напразно името
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги, може ли да продължите да пишете в темата без повече лични нападки!Ако има нещо за изясняване между вас, моля направете го лично, а не във форума пред погледа на 1000 човека.

Коментар

ilkor написа:
            Колеги, може ли да продължите да пишете в темата без повече лични нападки!Ако има нещо за изясняване между вас, моля направете го лично, а не във форума пред погледа на 1000 човека.
            Да, от моя страна няма да се чуе нищо повече и нямам какво да разяснявам.Поздрави.

Коментар

Баси тука забавно било и интересно.......
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Абе и вашия раздел е интересн от време на време
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Баси тука забавно било и интересно.......
                  много е забавнио няма ’що?
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Утре ще има ли среща след всички тези листопади ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      аз съм на работа без мен
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Princo написа:
                        Добро утро!Че кога е нямало срещи бе???п.п Моля и моето име да не се споменава напразно!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Айде здравейте.Ще гледам да ви изненадам като дойда.Пак съм с малката червена точка....е малко поулющена ама става.....ПОЗДРАВИ
                          Fiat Punto 1.7TD
                          Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Здравейте и от мен банда. Нещо интересно покрай вас?

Коментар

Ся да идвам ли в 5 ?Че май тоя щял да ходи някъде, ония еди къде си ......
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Ся да идвам ли в 5 ?Че май тоя щял да ходи някъде, ония еди къде си ......
                                ми аз ще идвм за други нз

Коментар

Working...
                                X