Мерси буку, за спорния ден.Не можах да изтрая и отидох на сервиз.Сложих по-къс ремък и съм без климатик, не че ми трябва сега Диагнозата - разбит лагер на компресора, смених го преди 2 месеца и по-гадното, т.е. по-скъпото фрайлауф шайба на алтернатора за смяна.Как да не "обичаш" ФЯТ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Red Storm виждам какво става , да ми сипва, пука ми повече от бан не може да ми докара а и това не са военни действия, явно на някои е позволено да обиждат, а на други е забранено да се защитават, все пак той започна пръв, но това никой не го отбелязва.Има много "смели" хора които се бъркат в чуждите неща, само защото са скрити зад монитора, но на живо не им стиска да кажат каквото мислят в очите на другия и тъй като виждам проявен интерес към личния ми живот от страна на него, на Попаров и други хора, които няма да споменавам , нека Емо да си вземе лайт-колата и да чете нямам връзка с никого от форума, имам само приятели, с които си помагаме за ремонтите, тези, които са с връзките да си оправят проблемите и да не ме намесват.Листопад продължава, но героите са други и аз нямам нищо общо.
Коментар
-
Утре ще има ли среща след всички тези листопади ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар