Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заралия да е !Кола лайт нямаш ли ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Само ако разкрият вече и третия играч.

Коментар

Airfan написа:
        emzo написа:
        ти ще се научиш ли да си пишеш в темата за пловдив

Коментар

blondi_74 написа:
          Airfan написа:
          emzo написа:
          ти ще се научиш ли да си пишеш в темата за пловдив
          Ъъъ, защо, забранено ли е да пиша в тази тема?

Коментар

Емо на драго сърце ще ти дам ключ 15 но рамо нямам.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Airfan написа:
              Препоръчвам:
              Airfan заради това по-горе не искам да спамиш в темата, не помня да съм те обиждала по някакъв повод, но ти го направи

Коментар

Като за сбогом, за сега, мога да кажа една народна мъдрост - "Жените и фастъците развалят мохабета".Колкото до това дали съм те обидил - замисли се ти какво правиш с двама души от форума, защото вече и на децата им стана ясно какво става.

Коментар

Airfan написа:
                  Като за сбогом, за сега, мога да кажа една народна мъдрост - "Жените и фастъците развалят мохабета".Колкото до това дали съм те обидил - замисли се ти какво правиш с двама души от форума, защото вече и на децата им стана ясно какво става.
                  явно си мислиш, че много добре ме познаваш, което определено не е така, въздържай се от глупави коментарии, спри да спамиш в темата , защото идея си нямаш какво става и се върни където ти е мястото...в пловдивската темаКолежке, в 3 поредни поста казваш на потребител на форума къде да пише. Това е недопустимо В този форум всеки може да пише в която тема пожелае, стига да се придържа към нея. Моля всякакви ЛИЧНИ взаимоотношения да бъдат обсъждани между конкретните потребители, а ако това е в рамките на форума - използвайте системата за ЛС. Моля!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

http://vbox7.com/play:bcf6dfd2http:/.../play:4b0e66bb
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ta някой за днес може ли да ми услужи с ключ 15 с дълго рамо ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        ако отпадне изискването да е от зарата може а ако доидеш в къщи и с ремонта може да ти помогна и кола лаит ще почерпя (може и бира ама маи ти не пиеш)
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                          emzo написа:
                          ако отпадне изискването да е от зарата може а ако доидеш в къщи и с ремонта може да ти помогна и кола лаит ще почерпя (може и бира ама маи ти не пиеш)
                          Е такова обслужване няма аз не бих отказал

Коментар

Що какъв ти е проблема ако ми е по възможностите тръгваи апък които е черпил що да не го почерпя (а и да нее ще почерпи :D )
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Добро утро на всички. Пожелавам Ви спорен ден.

Коментар

blondi_74 написа:
                                Airfan написа:
                                явно си мислиш, че много добре ме познаваш, което определено не е така, въздържай се от глупави коментарии, спри да спамиш в темата , защото идея си нямаш какво става и се върни където ти е мястото...в пловдивската темаКолежке, в 3 поредни поста казваш на потребител на форума къде да пише. Това е недопустимо В този форум всеки може да пише в която тема пожелае, стига да се придържа към нея. Моля всякакви ЛИЧНИ взаимоотношения да бъдат обсъждани между конкретните потребители, а ако това е в рамките на форума - използвайте системата за ЛС. Моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
                                Блонди,започваш "военни действия" с много неподходящ човек. Ще ти сипе с големия черпак...
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X