Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Знам Радо , нали благодарение на теб бравото ми свети отзад

Коментар

blondi_74 написа:
      нищо не съм направил.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
        blondi_74 написа:
        нищо не съм направил.
        направи достатъчно и знам, че на теб може да се разчита

Коментар

emzo написа:
          Васко, ако нещо трябва помощ за колата - свиркай.
          ако има нещо ще ти звънкам п.п днес някой да ме закара до Гурково на цената на горивото
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

добро утро колеги.на кафе някои да иска?
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
              strajaro написа:
              floks написа:
              извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
              да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят
              Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
              Васке,очевидно колегата си просеше отстраняването от форума и го постигна.Излишно е в темата за срещи в Стара Загора да се обсъжда правилно ли е не е ли!А относно коментарите от типа кой кого трябвало да защитава или групички от няколко човека,коментара е излишен!Всеки има право да си присъства по срещи и където той реши.А относно личният живот на всеки си е негов личен и това е.Не мисля,че Стражаро и Блонди имат право да обсъждат мая личен живот,както и да се месят в него,както и аз тяхната връзка!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                п.п днес някой да ме закара до Гурково на цената на горивото
                На работа съм, иначе нямаше дертове, питай някой айляк
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  vaskoni_1980 написа:
                  п.п днес някой да ме закара до Гурково на цената на горивото
                  На работа съм, иначе нямаше дертове, питай някой айляк
                  знам бе чакам да ми се обадят от сервиза че един картер и външно каре трябва да се смени масло да се налее това отнема около 2 часа а при мен 2 дена

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    emzo написа:
                    ако има нещо ще ти звънкам п.п днес някой да ме закара до Гурково на цената на горивото
                    Ей съжалявам,че чак сега видях поста ти,а след малко отивам на работа.Щях да те закарам.Все ще се намери някой!
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      vaskoni_1980 написа:
                      emzo написа:
                      Ей съжалявам,че чак сега видях поста ти,а след малко отивам на работа.Щях да те закарам.Все ще се намери някой!
                      споко няма проблем

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        popara801 написа:
                        vaskoni_1980 написа:
                        emzo написа:
                        споко няма проблем
                        Васко,ако искаш ела до нас ще ти дам колата си да отидеш с нея до там!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

споко бе оправих се то хубаво предложение ама как да карам двете коли Благодаря все пак

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                            dzvqroto-qnisZ написа:
                            извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
                            Васке,очевидно колегата си просеше отстраняването от форума и го постигна.Излишно е в темата за срещи в Стара Загора да се обсъжда правилно ли е не е ли!А относно коментарите от типа кой кого трябвало да защитава или групички от няколко човека,коментара е излишен!Всеки има право да си присъства по срещи и където той реши.А относно личният живот на всеки си е негов личен и това е.Не мисля,че Стражаро и Блонди имат право да обсъждат мая личен живот,както и да се месят в него,както и аз тяхната връзка!
                            Както каза Емо.."Листопад" продължава Попаров не се бъркам на никого , но не очаквах точно от теб да коментираш връзките ми, особено след като не можеш да оправиш своите, малко късно научих какво е станало с теб, камо ли да се меся изобщо,съжалявам че са те издънили,но нямам нищо общо със случая.Ти ме доведе във форума и те уважавам достатъчно,затова каквото и да знам за теб не бих го казала там където не трябва и обратното.Дзън -групата винаги си е била една, не знаех, че има и групички. и то от няколко човека.На срещата в неделя бяхме няколко и теб те нямаше, не знам от коя група бяхме там, обаче сме от един форум.Предлагам да спрем да спамим в темата и да проявим малко уважение едни към други.Не искам да казвам неща, за които после може би ще съжалявам.

Коментар

Колеги, някой за утре може ли да ми услужи с ключ 15 с дълго рамо ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Колеги, някой за утре може ли да ми услужи с ключ 15 с дълго рамо ?
                                Аз мога.Някой иска ли пуканки?

Коментар

Working...
                                X