Знам Радо , нали благодарение на теб бравото ми свети отзад
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dzvqroto-qnisZ написа:strajaro написа:floks написа:извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:vaskoni_1980 написа:п.п днес някой да ме закара до Гурково на цената на горивотоДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:emzo написа:Васко, ако нещо трябва помощ за колата - свиркай.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:vaskoni_1980 написа:emzo написа:Васко, ако нещо трябва помощ за колата - свиркай.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:popara801 написа:vaskoni_1980 написа:emzo написа:Васко, ако нещо трябва помощ за колата - свиркай.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:dzvqroto-qnisZ написа:извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар