Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прибрах се, беше невероятно изживяване утре съм свободен ако някой му се пие кафе и не е на работа да звъни
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Е да бяхте казали, в 19.00 да си бяхме направили СЗ среща, да разправяте
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

утре на кафето сега като гледам нямам снимки на фотоапарата ама си имам клипченца

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Сутринта кафе в 10?
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Сега се върнахме от Хасково.Изживяването беше супер, клипчета и снимки по-късно

Коментар

още ме е яд за дон ТИПО
              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                още ме е яд за дон ТИПО
                Е то тва беше единственото кофти нещо поне за мене де!Ама шофера на алфата страшен!
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Дон Типо ? Дон Принко ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
                    BUMAR написа:
                    още ме е яд за дон ТИПО
                    Е то тва беше единственото кофти нещо поне за мене де!Ама шофера на алфата страшен!
                    Шофьора си е шофьор -независимо на коя страна от пистата ще кара.

Коментар

Sandra написа:
                      popara801 написа:
                      BUMAR написа:
                      още ме е яд за дон ТИПО
                      Шофьора си е шофьор -независимо на коя страна от пистата ще кара.
                      не е така победата трябваше да е за ici проста стана нещо но неразбрах какво абеее алфата е за всеки ден не може да се сравнява с Тipo-то

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        не е така победата трябваше да е за ici проста стана нещо но неразбрах какво абеее алфата е за всеки ден не може да се сравнява с Тipo-то
                        Ици знае разликата между писта и драг колега, предполагам че и други неска я научиха, това че не могат да я смелят е друг въпрос.......за някой не е новина че 1.6 атмосферна 145-ца бие 350 коньова турбинирана 145.......ся знам че много хора тълкуват сликове и изрязани над 100 кила от 155 атмосферни коня и триста и колко си коньова 4х4 и прочее от друга, но това е дереджето.....аз не мога да си мечтая да бия Ици на драг, но на писта има други фактори......и да - алфата ми е за секи ден, истински късметлия съм че подържането на кола за писта е по удобно от подържането на кола за драг......В крайна сметка просто мисля че стана интересно шоу....
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ооооо Васко, излагаш нафта пауър-ап.с. 14 Васко, другия е Принкича
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги добро утро, как сте? Вчера пропуснах сбирката ама бях гроги (Не е лесна работа да седиш седнал цял ден -на слънце)Не се оплаквам, на мен ми хареса мероприятието.

Коментар

Sandra написа:
                              Вчера пропуснах сбирката
                              К’ва сбирка ?
                              emzo написа:
                              Бях там, че и сам на всичкото отгоре.....
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                                vaskoni_1980 написа:
                                Ици знае разликата между писта и драг колега, предполагам че и други неска я научиха, това че не могат да я смелят е друг въпрос.......за някой не е новина че 1.6 атмосферна 145-ца бие 350 коньова турбинирана 145.......ся знам че много хора тълкуват сликове и изрязани над 100 кила от 155 атмосферни коня и триста и колко си коньова 4х4 и прочее от друга, но това е дереджето.....аз не мога да си мечтая да бия Ици на драг, но на писта има други фактори......и да - алфата ми е за секи ден, истински късметлия съм че подържането на кола за писта е по удобно от подържането на кола за драг......В крайна сметка просто мисля че стана интересно шоу....
                                Честита победа колега!!!Много добро каране направи още от началото ми направи впечатление!Разбира се,че разликата от драг и писта е огромна!Ици е свикнал да пързаля в завоите и това му е загуба на време,както и това че намаля инстинктивно по-рано преди завоя за да я пусне на самия завой на драг.Още веднъж честито.Радвам се,че направи такъв фурор и ще се радвам да се пускаш всеки път на такива мероприятия.И един въпрос тази черната алфе другата ти пускаш ли я и нея и със същия мотор ли е?
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X