Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчвам:

Коментар

Извинете някои хора ,поради моментното им емоционално състояние.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

emzo написа:
        Листопад - фиат форум вершън
        емо играем филма фиат форум стз

Коментар

V.Vencislavov написа:
          Има една поговорка-"Гузен,негонен бяга". А то се вижда кой е гузният и кой създава конфликтни ситуации. При всички случаи обаче ти въобще не ме познаваш,това мога да го гарантирам.
          Прав си, никога не съм те познавала , само ще те помоля да спреш до тук за да не ме караш да копирам това, което си писал на друго място , за да не стане обрат в мненията на колегите!Не забравяй, че имам какво да кажа и ще те помоля да не ме предизвикваш!

Коментар

Щях да си пускам няква комедия ама тука по-весело.Стягате ли се за Италфеста ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Горните явно не действат. Моля, опитайте:

Коментар

ми къ

Коментар

blondi_74 написа:
                  V.Vencislavov написа:
                  Има една поговорка-"Гузен,негонен бяга". А то се вижда кой е гузният и кой създава конфликтни ситуации. При всички случаи обаче ти въобще не ме познаваш,това мога да го гарантирам.
                  Прав си, никога не съм те познавала , само ще те помоля да спреш до тук за да не ме караш да копирам това, което си писал на друго място , за да не стане обрат в мненията на колегите!Не забравяй, че имам какво да кажа и ще те помоля да не ме предизвикваш!
                  Колежке самата ти се излагаш и каквото и да напишеш всеки може да прецени за себе си кое е правилно и кое не,кое е лъжа и кое е истина. Много хора ме познават за разлика от тебе.
                  Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                    blondi_74 написа:
                    V.Vencislavov написа:
                    Колежке самата ти се излагаш и каквото и да напишеш всеки може да прецени за себе си кое е правилно и кое не,кое е лъжа и кое е истина. Много хора ме познават за разлика от тебе.
                    венци я се спри не ме карай аз да почвамстава ли

Коментар

Да чуем? Само че форумът не е място за решаване на лични проблеми.
                      Clube do Marea!

Коментар

ш ало вие са збите още малко е аааа кои туи ващо

Коментар

играеш опасна игра

Коментар

velizar_dimov написа:
                            ш ало вие са збите още малко е аааа кои туи ващо
                            още нищоТемата е отключена.Ползвайте я по предназначение!!!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Добро утро Стара Загора!Станах в идеално настроение и чета ли чета и недоумявам!Предлагам на срещата в неделя да си носите водни пистолети и да дойдете да се пръскаме на воля!Гледам двама си мерят атрибитите-трети си слага Д-то.Мноо смях и нищо съществено.Жорка(Airfan),мноо добри лекарства бе!Да не си станал фармацевт(аптекар)??? Някой път ще взема и аз да ги пробвам тия лекарства! И накрая да ви питам за след малко кафе нещо ау???
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

след колко малко аз след малко излизам да пием по кафе на ласвегас
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X