Препоръчвам:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Ст. Загора - 09.08.10 - 04.03.11
Collapse
Заключена тема
X
X
-
V.Vencislavov написа:Има една поговорка-"Гузен,негонен бяга". А то се вижда кой е гузният и кой създава конфликтни ситуации. При всички случаи обаче ти въобще не ме познаваш,това мога да го гарантирам.
Коментар
-
blondi_74 написа:V.Vencislavov написа:Има една поговорка-"Гузен,негонен бяга". А то се вижда кой е гузният и кой създава конфликтни ситуации. При всички случаи обаче ти въобще не ме познаваш,това мога да го гарантирам.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:blondi_74 написа:V.Vencislavov написа:Има една поговорка-"Гузен,негонен бяга". А то се вижда кой е гузният и кой създава конфликтни ситуации. При всички случаи обаче ти въобще не ме познаваш,това мога да го гарантирам.
Коментар
-
Добро утро Стара Загора!Станах в идеално настроение и чета ли чета и недоумявам!Предлагам на срещата в неделя да си носите водни пистолети и да дойдете да се пръскаме на воля!Гледам двама си мерят атрибитите-трети си слага Д-то.Мноо смях и нищо съществено.Жорка(Airfan),мноо добри лекарства бе!Да не си станал фармацевт(аптекар)??? Някой път ще взема и аз да ги пробвам тия лекарства! И накрая да ви питам за след малко кафе нещо ау???FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар